Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2005-10-11 20:44:13 Jakis czas temu rozebralem kokpit, wymnineilem zarowki i skrecilem z powrotem wszystko pamietajac o blaszkach.
Jade ostatnio po jakis dolach i slysze ze mi trzeszczy w kokpicie. Co jest grane?? Zadnej blaszki nie zgubilem wszystkie zalozylem oki wiec co jest grane. Moze to blachy problem ale mierzacy jak jedzie sie ze znajomymi a ty trzeszczy. Oprocz "zatrzaskow" na blaszki sa dwa zatrzaski po lewej i prrawej stonoie bez blaszek- czy nie tak?? Moze to wlasnie jest problem poniewaz mam dwa "bolce, zatrzaski" bez blaszek- po lewej i prawej stonie kokpitu. Mam MK7. Dzieki |
![]() Brzoza-junior toyota Corolla Warszawa | 2005-10-11 20:51:40 Wiec jeszcze raz czy na bolcach czy jak to zwac ktore sa po prawej i po lewej stronie kokpitu sa balszaki czy ich nie ma?? Ja nie mam ich tam. |
![]() surec Sympatyk FEFK Gdańsk | 2005-10-12 07:20:55 Nasmaruj wazeliną (w najgorszym razie WD40) miejsca styku i po kłopocie. W MK5 wiem jak wygląda montaż kokpitu, w MK7 nie mam pojęcia. ![]() |