Konkursik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś wie czy były ogłoszone wyniki przez Hyundaia odnośnie konkursu gdzie wygraną był wyjazd na mecz Polska - Anglia? Nigdzie znaleźć ich nie mogę, a meczyk juz za tydzień

Nawet nie wiedziałem, że był taki konkurs

Ja też nie wiedziałem o tym konkursie! podejrzewam takze ze to bylo dzialanie jakiegos dealera, czyli konkurs musial odbyc sie u niego i to on bedzie mial wyniki: trzeba by bylo sie dowiedziec o wynikach tam gdzie brales udzial w konkursie.

Był Był, każdy kto kupił do 24 września Hyundaia dostawał kupon konkursowy. Ale czyzby Hyundai zagrał nie fair, i był to tylko chwyt marketingowy? Nie dobrze by było.

No i DUPA! Żadnej wiadomości o wygranych!!!
Hyundai sobie zażartował z klientów, wielką pompą ogłąszał konkurs, który sie okazał tanim chwytem marketingowym. WIELKI MINUS!

Cytat:
2005-10-11 11:00:15, Brutus25 pisze:
No i DUPA! Żadnej wiadomości o wygranych!!! Hyundai sobie zażartował z klientów, wielką pompą ogłąszał konkurs, który sie okazał tanim chwytem marketingowym. WIELKI MINUS!

a ja znalazłem

2005-10-09 Polscy klienci Hyundaia jadą do Manchesteru na mecz Polska-Anglia w eliminacjach do Mistrzostw Świata World Cup 2006
12 października 2005 r. dwudziestu klientów Hyundaia będzie miało okazję na żywo obejrzeć mecz Polska – Anglia w eliminacjach do Mistrzostw Świata World Cup 2006 i kibicować polskiej reprezentacji.
Są to zwycięzcy Konkursu „Ograj innych”, który został zorganizowany przez Hyundai Motor Poland dla nabywców nowych samochodów Hyundai w dniach od 1 lipca do 24 września 2005 r.
W konkursie można było wygrać jeden z 20 pakietów wyjazdowych do Manchesteru w dniach 11-13 października 2005 r.
Zwycięzcy, oprócz biletu na mecz, mają zapewniony m.in. przelot w obie strony, zakwaterowanie w hotelu, posiłki, opiekę pilota, zwiedzanie miasta i ubezpieczenie na czas podróży.
Polska grupa odlatuje do Manchesteru 11 października z lotniska Okęcie w Warszawie o godz.20.00.
Hyundai Motor Company jest Oficjalnym Partnerem 2006 FIFA World Cup Germany. Począwszy od 1999 r., kiedy został podpisany pierwszy kontrakt z FIFA, firma aktywnie wspiera amatorską i profesjonalną piłkę nożną na całym świecie. Hyundai Motor uczestniczył jako sponsor w wielu lokalnych i międzynarodowych przedsięwzięciach piłkarskich, w tym w Europejskich Mistrzostwach Piłki Nożnej EURO 2000. Flota Hyundai wspierała także Olimpiadę w Atenach 2004. Podczas Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2002 Korea / Japonia firma Hyundai Motor zapewniła 1053 samochody, którymi podróżowali oficjalni przedstawiciele komitetów organizacyjnych Korei i Japonii.

na stronie klubowej było

Zgadza się też to wczoraj czytałem

Też to znalazłem, i gó..... z tego. Na stronie oficjalnej ( a na taką powołuje się autor Witek) NIC takiego nie ma. Ładny przekręt. A ni nazwisk ani bardziej konkretnych danych. Pewnie ukryty konkurs dla pracowników Hyundaia! Wysłałem oczywiście tez maila z oficialnej strony co z wynikami konkursu (2 tyg temu). I nie zgadniecie, oczywiście ........... nie dostałem odpowiedzi.
Szkoda słów.

Zapewne poinformowali tych którzy wygrali i tyle. W zasadzie nie mają chyba obowiązku upubliczniać tych danych. Trzeba przeczytać regulamin konkursu. Raczej nie wygrali pracownicy Hyundaia, bo to by był zbyt oczywisty przekręt, a zapewne w regulaminie, jak to bywa zazwyczaj w takich sytuacjach, jest napisane, że w konkursie nie mogą brać udziału pracownicy ani ich rodziny.
Myślę, że łatwo jest ich oskarżać o przekręt, natomiast nie masz na to dowodów, więc nic to nie da.

Dostałem od Hyundaia taka informacje, wiec umiescilem. Jest to informacja jak najbardziej autentyczna

Teraz to juz po ptokach. Dziwi mnie to ze Hyundai nie oglasił winików na stronie oficjalnej. Wyniki na konkurs na hasła Matrixa były ogłoszone, czemu na ten konkurs nie? Słodka tajemnica hultaja.
Koniec moich żalów
Pozdrawiam

Jeśli w regulaminie było: "Zgadzam się na wykorzystanie moich danych osobowych, które zostaną opublikowane na......." i Ty tego nie podpisałeś, albo po prostu tego nie było, to Hyundai nie poda takich danych. Możliwe że to było przyczyną.