MotoNews.pl
10 126p - czy można jeszcze gdzieś kupić fabryczny bak ? (143949/0) - PT

126p - czy można jeszcze gdzieś kupić fabryczny bak ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no właśnie. obleciałem całe Kutno i dupa - wszędzie rzemiosło, które w porównaniu z fabrycznym wygląda jak z kartonu stąd moje pytanie do Was: czy można jeszcze gdzieś kupić nowy fabryczny zbiornik paliwa? ma ktoś możliwość ewentualnego załatwienia ? bo nie wiem co się lepiej opłaca: kupić nówkę czy wypiaskować i zabezpieczyć ten co wyjąłem. wytrzymał od nowości samochodu i napewno wytrzymałby dłużej niż rzemiosło, ale ukręciłem trzy szpilki od czujnika i teraz mam mały kłopot.

Ile sztuk chcesz?

ja moge zalatwic za 60zl sztuka, Fabryka. W malcu mam taki i roznica pomiedzy rzemioslem a fabryka jest taka,ze przy laczeniu 2 polowek w calosc fabryka "goruje" w jakosci wykonania.A i wymiary rzemiosla sa troche inne!!
Bak kupowalem prawie ponad rok temu wiec niewiem czy aby napewno jeszcze beda fabryczne.

Cytat:
2006-04-24 19:58:26, Krzemowy pisze:
Ile sztuk chcesz?

Po ile ?? i czy na PEWNO Fabryczny ??

70 z czymś były. Na pewno fabryczny, z nalepką FIAT Lancia ricambi originali.

Cytat:
2006-04-24 19:58:26, Krzemowy pisze:
Ile sztuk chcesz?

sztuk jeden, ale zobaczę jeszcze jutro jak wyszłoby piaskowanie. a ile wyniesie przesyłka?

roznica miedzy fabrycznym i rzemioslem jest tez taka ze rzemioslo wazy o polowe mniej bo ma tak cienka blache.ja kupowalem fabryke jakies 5 lat temu i kosztowal ze 160 zeta...

Cytat:
2006-04-24 21:06:09, Angus pisze:
sztuk jeden, ale zobaczę jeszcze jutro jak wyszłoby piaskowanie. a ile wyniesie przesyłka?

Nie wiem dokładnie, trzeba liczyć rzędu kilkunastu zł.

ja sie tez pisze na fabryczny bak

Cytat:
2006-04-24 21:12:39, Poochaty pisze:
roznica miedzy fabrycznym i rzemioslem jest tez taka ze rzemioslo wazy o polowe mniej bo ma tak cienka blache.ja kupowalem fabryke jakies 5 lat temu i kosztowal ze 160 zeta...

dokładnie tak rzemiosło jest jak z papieru. myślę ze starczy góra na 5 lat. o ile wcześniej nie przediurawi się kamieniem jakimś na przykład

Krzemowy, to jak możesz się zorientować czy sprawa jest do załatwienia i dlaczego tak drogo to będę Ci dźwięczny

No i rzemiosło ma na rogach takie pofałdowania blachy, a rzemiośło jest ladnie wytłoczone i gładkie, poza tym z rzemiosła po jakims czasie zchodzi ta farma i ruda wpiednicza go ino mig.

Cytat:
2006-04-24 23:39:29, ISO-lator pisze:
No i rzemiosło ma na rogach takie pofałdowania blachy, a rzemiośło jest ladnie wytłoczone i gładkie

chyba masz na myśli fabrykę, z tymi pofałdowaniami.
Cytat:
, poza tym z rzemiosła po jakims czasie zchodzi ta farma i ruda wpiednicza go ino mig.

no... to prawda odrywa się toto płatami. na moim jest jeszcze fabryczny lakier w kolorze nadwozia. przetrwał tyle lat.

Cytat:
HEMIGTX pisze:
ja moge zalatwic za 60zl sztuka, Fabryka

no to co będzie z tymi bakami ja bym sie pisał i angus chyba tez ale nie wypowiadam się za niego

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-04-25 10:40:07 ]

Ja mam w swoim seledynie oryginalny bak i jest okrągły, bez tych pofałdowań, a kumpel jakieś pare lat temu miał założony i ostatnio wymieniał bo już go ruda zjadła, i ten stary miał już te fałdy, nowy z reszta tez tylko go zabezpieczyliśmy, może przetrwa troche dłużej.

za 60 czy 70 zlotych nie moze byc oryginal, u nas oryginal kosztuje nieco ponad 200zl, a rzemioslo kolo tych 60-70zl
rozroznic je mozna po wadze, oryginal 2x ciezszy od rzemiosla...

Jak cos to jutro bede wiedziec czy sa,po ile sa i ile sztuk bedzie. Zreszta czy chcecie czy nie zapytam sie ale trzeba doliczyc jednak do tej ceny te 16zl zeby tez to ladnie zapakowac,zabezpieczyc i wyslac. Za przesylke bedzie od 10-16zl

Cytat:
2006-04-25 20:10:23, stachu_poznan pisze:
za 60 czy 70 zlotych nie moze byc oryginal, u nas oryginal kosztuje nieco ponad 200zl, a rzemioslo kolo tych 60-70zl rozroznic je mozna po wadze, oryginal 2x ciezszy od rzemiosla...

Drogie u was to rzemiosło, 8 miechów temu za Świdwin płaciłem 46 zł.

najtańszy jaki namierzyłem to 48 zł chyba, ale jest jak z papieru

tak naklejka prawde ci powie........taka tez mialem na resorze rzemiesliniczym ;]

no to kur**a nie może być aby bak fabryka kosztował dwiesca zloty bo to już tańsze jest do cc!!
ehhh.... dowiedz się wszystkiego hemi.