LOB PARTY, STATUSY, LOB TESTY - dla nowych i nie tylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po ostatnim party sie pochorowałem gil do pasa skutecznie utrudniał dojście do kompa
więc dopier dzis uaktualniłem statusy ( do listy K lub na LOB NET MEMBER) i dodałem nowych lob testów
40 privów wiec troche sie pozmieniało

jesli kogos pominałem lub cos jest nie tak - priv, jakos to wytrzymam

na liście K równiez sie pozmieniało, prosze posprawdzac swoje konta

info do mar_k, wszystko pięknie ale żeby dostac się na listę K trzeba najpierw przekroczyć magiczną liczbę 10 postów, chyba że jestes tym gosciem który rozmiawiał ze mną na zlocie o kiepskim dostępie do internetu - stąd mała liczba postów, jesli tak - priv, poradzimy

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE - ZNÓW SIE UDAŁO !!!

musimy skutecznie obmyslic niecny plan żeby obrzydzić wam party bo za dużo was przyjeżdża

"musimy skutecznie obmyslic niecny plan żeby obrzydzić wam party bo za dużo was przyjeżdża"

Proponuje przed następnym LOB party wykopanie paru dołków po drodze, przydadzą się też pienki pod koła i spojlery co by utrudnić dojazd ale nie wiem czy to coś da bo zabawa i towarzystwo było przednie
Pozdrowienia

e tam, poprostu po przyjechaniu tam np. 20 aut rozłożyć kolczatke wkońcu LOB to LOB, nie ma to tamto

już widze te korki tydzień przed imprezą

[ wiadomość edytowana przez: omegafan dnia 2005-10-11 22:12:43 ]

ta... a jak przyjdzie co do czego to albo tata wam fury pozabiera albo pies sie rozchoruje

albo za daleko, albo pobłądzi jeden z drugim i na Słok trafić nie może, albo że ślub kolegi, osiemnastka koleżanki, komunia, chrzciny, studniówka, matura, egzaminy, wykłady, lekcje, komisyjny, itp itd...

mega zapomnieliśmy o rozwolnieniu

Rodzic napisał w usprawiedliwieniu:

Proszę usprawiediwić nie obecność moigo syna w szkole w dn.---- spowodu horoby.
Myślołym że to letkie rozwolninie jednak okazało się że to ostro sraczka.

Cytat:
musimy skutecznie obmyslic niecny plan żeby obrzydzić wam party bo za dużo was przyjeżdża

Chyba ktos to sobie wzial do serca, ale trochę za wcześnie, w piątek 7.10 jak znowu miałem okazję odwiedzić Słok dwa inne auta z naszej firmowej ekipy złapały gumę na tamtejszej drodze

Mega, nie przesadzaj. Od dzisiaj przyjmuję wszelkie usprawiedliwienia
Może być nawet wróbel w chłodnicy

Cytat:
Może być nawet wróbel w chłodnicy

cholera, nie wiedziałem bo bym wykorzystał... a potwierdzenie są nawet foty na forum