Jupii mamy nowego prezydenta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Cieszmy sie i radujmy.
Zapisujemy sie masowo do młodzieży wszchpolskiej bedziemy tepic wszystko co złe...
Codziennie rano musowo RAdyjo Ma ryja....
Raz do roku podatek rydzykowy bo autko kosztuje....

Nowe swieto Andrew Leppera.

Bo pomógł nowemu prezydentowi.
Koniec reform - zaczyna sie rozliczanie z przeszłoscia... za 4 lata dowiemy sie ze osiagniecia sa porównwyalne z modernizacja warszawy..
Nie wiem czy ktos pamieta jak wracajac z Bemowa krecilismy sie z Banzaiem godzine po wawie bo kaczor poskapił kasy na niepotrzebne drogowskazy ......

No i jestesmy w 4 Rzeczpospolitej.. Czyli jeszcze wieksze bagno ...

Jutro trzeba kupic euro bo cos czuje ze jak odłaczymy sie od strefy euro i traktatu z Schengen a zaczniemy wspierac Rosje i Białorus złotówka troche spadnie...

Wstyd mi ze jestem Polakiem. Jak Polacy mogli wybrac Kaczynskiego , fakt ze nie bylo na kogo glosowac ale zeby wybierac jego! Tragedia
Pieknie bedzie sie prezetowal na zebraniu prezydentow krajow!

Tragedia!!!

A jak pikny że o jezusicku...
Ale beda się z nas smiali teraz...

Lepper górą Kaczyński kanałami!

łok przenosze temat.
Jest jak jest mogło być gorzej - niewiele - ale gorzej jakby to lepper został prezydentem

Hmm, jaki by nie był, został wybrany większością głosów.
Żałuje troche, że żyję w państwie które nie szanuje demokracji i wyborów większości, znacznej większości, bo różnica w głosach to nie było 0,05% tylko około 10% (różnica 1,2 mln dorosłych osób).

Zastanawia mnie kto z Was znał program wyborczy obu panów, ich zyciorysy i osiągnięcia. No i ciekaw jestem ilu z Was ma dochody powyżej Stopy wolnej od podatku (kórej by nie było w przypadku Tuska), nie wspomnę o płatnym leczeniu z własnej kieszeni.

Czu, gratuluje pomysłu z podróżowaniem po Warszawie bez mapy, to nie Kielce albo Radom)
T.

[ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2005-10-25 12:15:15 ]

Jakby dochodzy były nizsze od tego co napsiales to bym nei narzekał.
Płatne szpitale to gwarancja szybkiego leczenia nie jak z panstwowymi - cóz niebedzie tego w polsce będa polacy których stać jeździl iza granice sie szybko wyleczyc.