[126]dziwne wycie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiatm wszystkich
opisze wszystko od poczatku
wczoraj wyjezdzam z drogi podpozadkowanej w nocy na dwojce widze ze nic nie jedzie daje gazu i byl tam lód ktorego niezauwazylem kola zaczely buksowac i nagle zlapal suchutkiego asfaltu
no i cos sie zaczelo dziac
przy przeciaganiu na biegach pod koniec kazdego cos zaczelo wyc
nie jest to ciagle wycie tylko takie przerywane(ni to huk ni to świst)
na 1'ce nie wystepuje na 2'ce zadko na 3 prawie zawsze pod jej koniec oraz nie raz na zwalnianiu na 4'ce prawie wogole
jak jade 60 na 4'ce to cisza jak makiem zasial
w poprzednim maluchu mialem tak czasem jak popadalo mocno i jak robilo sie cieplej to przesatawlo wogole
ma ktos jakies sugestie?
nie jest to chyba wycie dyfru bo juz kiedys mialem jeden wyruchany i byl to calkowicie inny dzwiek

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2006-03-24 19:19:49 ]

moijm zdaniem jest to wymysł twojej wyobrazni,.... mianowice jak zjechałeś z lodu na asfalt i koła szczeliły to pózniej nadsłuchiwałeś silnika czy nie jest z nim tak jak bys powinno i usłyszałes w stresie hałas który zawsze był a nie wzracałeś na niego uwagi :]

[ wiadomość edytowana przez: wrc126p dnia 2006-03-24 19:31:17 ]

Cytat:
2006-03-24 19:26:00, wrc126p pisze:
moijm zdaniem jest to wymysł twojej wyobrazni,.... mianowice jak zjechałeś z lodu na asfalt i doła szczeliły to pózniej nadsłuchiwałeś silnika czy nie ejst z nim nie tak jak bys powinno i usłyszałes w stresie załas który zawsze był a nie wzracałeś na niego uwagi :]

pomijajac to ze polowy z tego co napisales nie da sie zrozumiec to proponuje Ci zmienic dilera

Cytat:
2006-03-24 19:29:01, kabul pisze:
pomijajac to ze polowy z tego co napisales nie da sie zrozumiec to proponuje Ci zmienic dilera

Aha jak tak to przepraszam pana

Kabul tak to jest jak malca sie uzywa jak normalne auto i pozniej pore razy skrzynia sie"rozrusza" Maluch jest stworzony do jazdy z non stop lewa noga na maxa wdepnieta w pedal gazu bo jego popuszczenie powoduje,ze auto sie nawet niekula a zawala droge i sie korki robiom Musisz mu potargac po gazie i sprzegle troche,boczurami powchodzic to wszystko sie rozsmaruje.Ja zawsze powtarzam jak cos jest nie tak: "To sie wyjeździ"
Wiec makowka do gory i jazda gdzie poszalec na blocie bo fajna pogoda od niedawna jest.

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2006-03-24 20:47:33 ]

Cytat:
2006-03-24 20:45:51, HEMIGTX pisze:
Maluch jest stworzony do jazdy z non stop lewa noga na maxa wdepnieta w pedal gazu [ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2006-03-24 20:47:33 ]

rystakpa dla ciebie

Cytat:
...z non stop lewa noga na maxa wdepnieta w pedal gazu

nie wiem jak ty HEMI ale ja trzymam prawą noge na gazie chyba że masz angielską wersje malucha

jak ja miałem malucha to ja wyłem a nie on.... aż wreszcie sie go pozbyłem, teraz wyje mój brat

nie no malucha to ja raczej teraz od swieta uzywam i tez go nie oszczedzam
ale miales racje Hemi wzielem go na taki plac caly w lodzie przeciagnalem go w miejscu na kazdym biegu i w koncu do 130 i jakby przestalo(odpukac)
cholera wie co to bylo

130 to -mały- ponoć jechał ostatnio...jak mu zabieraki poszły

Cytat:
2006-03-24 23:57:50, 3zeR_MDS pisze:
130 to -mały- ponoć jechał ostatnio...jak mu zabieraki poszły

ble ble ble dokładniej to było tak.. 1, 2, 3, 2 ,koniec zabieraka

Cytat:
2006-03-24 19:26:00, wrc126p pisze:
moijm zdaniem jest to wymysł twojej wyobrazni,.... mianowice jak zjechałeś z lodu na asfalt i koła szczeliły to pózniej nadsłuchiwałeś silnika czy nie jest z nim tak jak bys powinno i usłyszałes w stresie hałas który zawsze był a nie wzracałeś na niego uwagi :] [ wiadomość edytowana przez: wrc126p dnia 2006-03-24 19:31:17 ]

ja rozumiem doskonale - to jest tzw "psychoza nasłuchowa", czesto wystepujaca u wlascicieli starych fiatów

a mi w kancie poniżej 2 tys obr świeci cisnienie oleju... i wcale mi się nie wydaje , jakoz z tym żyje
chciałem napisać coś innego ale było nie cenzuralne i pewnie by mnie wedytrowali zaraz

Cytat:
2006-03-25 00:48:32, Blady pisze:
a mi w kancie poniżej 2 tys obr świeci cisnienie oleju... i wcale mi się nie wydaje , jakoz z tym żyje chciałem napisać coś innego ale było nie cenzuralne i pewnie by mnie wedytrowali zaraz

niech no zgadne, chciales napisac ze jak ciagniesz reczny to jakis dziwny bialy plyn ci sie z wajchy wydala ?

Cytat:
niech no zgadne, chciales napisac ze jak ciagniesz reczny to jakis dziwny bialy plyn ci sie z wajchy wydala ?

taa ...

zboczeńcy

tez mialem takie objawy w skrzyni powyla tak kilkanascie dni i koniec w koncu padla najprawdopodobniej malo oleju chyba.... a u mnie sie zatarl wodzik i biegow nie mozna bylo wrzucic :|

mi sie bobek przez trzy lata prawie w ogole nie psuje... stosuje u niego profilaktyke zdrowotną

ciągle stoi w garażu?

Cytat:
2006-03-25 11:58:13, dejta pisze:
mi sie bobek przez trzy lata prawie w ogole nie psuje... stosuje u niego profilaktyke zdrowotną

moj sie przez 2 lata nie psul
w tym miesiacu spalily sie przelaczniki pod fajerą,co jakis czas nie mam stopów,padly zabieraki,amortyzator sie rozlecial resor pekl i teraz jakies k...wa wycie
nie wspomne o liczbie rzeczy do wymiany ktore sie jeszcze nie zje...aly ale lada dzien moga.