Filmik z wydechem ze strony www.fiat-furious.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie ma nikt filmiku z udzialem tego tlumiczka na np seryjnym silniku???glosne to bardzo ?palki beda sie czepialy?? pozdrawiam

Ja to coś czuje że modzi się będą czepiali najpierw

widzisz tu gdzies napis ze jest to forum jakiegos konkretnego modelu fiata? o chuj ci chodzi...?

filimik z wydechami 126p [ domyslam sie ze o taki chodzi ] jest na tej stronie OGOLNOPOLSKI REJESTR GEJÓW

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-10-15 00:07:45 ]

No teraz to już na pewno jakiś mod tu zadziała

Ja nie rozumiem w takim razie po co jest to forum jesli sie o cos spyta ciagle jest mowione ze to bylo, ale w kazdym temacie ktos cos dodaje na nowy temat chociaz byl walkowany juz wiele razy

Cytat:
2005-10-14 23:51:24, Piotrekwarszawa pisze:
(...) ale w kazdym temacie ktos cos dodaje na nowy temat chociaz byl walkowany juz wiele razy

Możesz to przeliterować? Jeszcze nic nie wypiłem ale tego fragmentu nie qmam - wytłumacz proszę co miałeś na myśli .

Cytat:
2005-10-14 23:53:09, Race_D pisze:
Możesz to przeliterować? Jeszcze nic nie wypiłem ale tego fragmentu nie qmam - wytłumacz proszę co miałeś na myśli .

dobra podam na przykladzie
Ktos na forum pyta sie "jaki tlumik wybrac do 126"i mod zamyka temat, ale moze ma ktos cos ciekawego do powiedzenia(tak wogole to mnie dzis cos pojebalo wiec nie martw sie ze nie zrozumiales pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Piotrekwarszawa dnia 2005-10-14 23:59:01 ]

Cytat:
2005-10-14 23:57:56, Piotrekwarszawa pisze:
dobra podam na przykladzie Ktos na forum pyta sie "jaki tlumik wybrac do 126"i mod zamyka temat, ale moze ma ktos cos ciekawego do powiedzenia

to wyszujujesz temat który traktuje o czymś takim i piszesz w nim, po co zakładać nowy topic jeśli można się podpiąć pod stary już istniejący??
pozdro

Robiac nowy temat wiecej osob go przeczyta

nie przeczyta...bo zaraz bedzie zablokowany/wyj**any.

wlasnie gdyby nie byl to by przeczytał( mi chodzi poprostu o filmik pytam sie czy ktos ma jesli nie ma to po kiego sie odzywa)jak taki madrala jestes to podaj link do stronki dzialajacej z tłumikiem zrobionym na wzor z F&F DO FIATA 126

[ wiadomość edytowana przez: Piotrekwarszawa dnia 2005-10-15 00:06:49 ]

bzdury piszesz. przeczytają przeczytają.

Cytat:
2005-10-15 00:06:18, owz pisze:
bzdury piszesz. przeczytają przeczytają.

Tak czytaja ze zakladaja nowe tematy na ten sam temat

poprawilem link

Cytat:
2005-10-15 00:08:51, stasiu pisze:
poprawilem link

Chodzi mi o ta samorobke zrobiona ze starego tlumika z rura wychodzacą obok (FIAT 126)

[ wiadomość edytowana przez: Piotrekwarszawa dnia 2005-10-15 00:14:44 ]

nie ma takiego filmiku.

...więc jak zrobisz taki tłumik to możesz nagrać filmik - będziesz pionierem .

A nowe wątki traktujące o sprawach już niejednokrotnie poruszanych na forum będą zamykane bo tak być musi żeby był porządek. Jeśli będzie 16 tematów o tłumikach do 126p, które wskaże wyszukiwarka, to nikomu nie będzie sie chciało przeglądać wszystkich po kolei i założy kolejny i tak w nieskończoność. Wszyscy tutaj w miare możliwości staramy się pomagać innym w rozwiązywaniu ich problemów ale nikomu chyba nie chce się sto razy pisać tego samego i to musisz zrozumieć zarówno Ty jak i wszyscy inni zwolennicy zakładania nowych wątków. EOT.

Ok

apropos takiej samoróbki pogadaj z kolesiem o ksywie Krzyh00 on posiada właśnie taką

Cytat:
2005-10-15 00:43:30, owz pisze:
apropos takiej samoróbki pogadaj z kolesiem o ksywie Krzyh00 on posiada właśnie taką

no i takie forum lubie pozdro