MotoNews.pl

Co sie stało z forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie co sie stało z forumem ??

Wzięło się i zepsuło

A gdzie? Nie wiem o co kaman

Własnie gdzie jest FORUM ??

Aaaa juz widze o co chodzi. Jak sie da "Bez kategorii " to jest OK. Juz patrze czemu tak sie stalo..

Porabalo sie i nie mam pojecia dlaczego ale sa dwa wyjscie
1. cos sie zesralo
2. ktorys z moderatorow cos pomotal

a moze pokaralo za grzechy niktorych klubowiczow

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2005-10-13 20:39:48 ]

To dlatych którzy nie widząwszystkich tematów... klyk klyk

Jestem zły dowiem sie kto tozrobił .....

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-10-13 22:59:26 ]

Find him and kill him))

W sumie to jest ok, tak mało ostatnio się pisze na forum, że to nawet łatwiej przeglądać))

PS. To napewno zrobił obcy wywiad, który chce ściągnąć technologie z naszych autek. Będą na tej podstawie robili myśliwiec z opcją teleportacji. Pewni agent Molder coś wie na ten temat.
T>

Cytat:
2005-10-14 08:47:14, Toom pisze:
Find him and kill him)) W sumie to jest ok, tak mało ostatnio się pisze na forum, że to nawet łatwiej przeglądać)) PS. To napewno zrobił obcy wywiad, który chce ściągnąć technologie z naszych autek. Będą na tej podstawie robili myśliwiec z opcją teleportacji. Pewni agent Molder coś wie na ten temat. T>

Fakt cos malo sie dzialo ale akurat ostatnio w tematach klubowych cos sie ruszylo

Cytat:
2005-10-13 22:53:42, CZUCZU pisze:
Jestem zły dowiem sie kto tozrobił ..... [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-10-13 22:59:26 ]

niech sie lepiej przyzna ten ktos.
A nie zabardzo mam przed soba perspektywe przenoszeniea i robienia od nowa kategorii

Przyznaje sie, ale przejdzmy do meritum-dlugo jeszcze potrwa taki bajzel ? U mnie forum sie zapetla, czyli klikam na temat otwiera sie ale dalej strona glowna.

potrwa do wyjasnienia, bo nikt nie wie o co chodzi, tematy sa niby wszystkie ale widoczne tylko w opcjach bez kategorii ale nie mozna na te w kategoriach odpisywac

Chciałem zrobic nowe kategorie i poprzenosic ale nawet ja nei moge tego zrobic ehhhh

Czucz juz zadzialal, chwala mu

chwała adminowi.
I prosba do modów zeby dali sobie dłuzsze hasło niz kurde imie dziewczyny lubc os w tym stylu itp .....