[OT] Uratuj życie psa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć, jest sprawa..... jest 7 goldenkow do oddania albo do... uspienia...moze chcesz, lub znasz kogoś kto by chciał, wtedy moglibyśmy jakoś zorganizować, żeby =
do was dotarł. napisz szybko czy tak. i czy jeszcze ktoś. czekam i psiaki tez=
.... Pozdr Magda 604193159

]Goldeny[/URL]

No nie wiem - jaki ma to zwiazek z FSO? :O

Pozdrawiam
Adamus

To sa FSO psy!!

@Adamus - to forum ogólne,
a ma tyle wspólnego ze posiadacze pojazdów FSO posiadają też psy
gdyby to były labradory to bym się zastanawiał

Ja nie posiadam. Po zmianie tematu troche lepper, przepraszam... lepiej.

Pozdrawiam
Adamus

SUPER PIESKI!! Wzioł bym sobie takiego , ale ( zawsze jakies jest ) moj kot go zjadł hehehhe

Chciałbym takiego....mój w swięta po 14 latach razem z nami zdechł...i w domu tak pusto bez czworonoga

Nas juz niestety nie stac na utrzymanie drugiego (mamy juz labcia czarnego), ale zapytam w "psim kolku", czyli ludzi z ktorymi chodzimy na wieczorne spacery z psami. A czemu chca pieski uspic?

Adamus - ortodoks nawet na ogólnym by tylko o numerkach (VIN) gadał a ludzie mają również inne potrzeby. Moja żona nie chce słyszeć o psie w domu więc takiego cuda nie wezmę ale one są śliczne i chciałbym żeby znalazły swój dom. Właściciela nie znam - poprostu przekazałem otrzymaną wiadomość.

Możliwe, że niestety ktoś sobie żarty robi.Takich piesków nie jest trudno sie pozbyc sprzedając je i to za spore kwoty.Dlatego mnie dziwi że ktoś miałby je uśpić

Z tym różnie bywa, ja dawno przestałem swoje suki wystawiać i produkować szczeniaki bo był duży kłopot ze zbytem i więcej wydawałem niż iałem zwrotu z rasowych szczeniąt.
A mogłem się do KRUSU zapisać jako hodowca w "Dziale Specjalnym Produkcji Rolnej" jak JK-M .

Może nie są w 100% rasowe? - Co dla prawdziwego fana psów nie powinno być problemem.

Przykładnowa aukcja rodowodu nie maja Golden więc uważam że z pozbyciem tych piesków nie byłoby takiego problemu żeby trzeba było takich środków używać...ciekawe czego pod tym numerem moza się dowiedziec

[ wiadomość edytowana przez: Grizli dnia 2005-10-18 13:49:04 ]

Sprawa juz nie aktualna, a numer telefonu bledny, przekazcie znajomym.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Super tzn. że szczeniaki znalazły dom

To można zrobić obłędnego oftopa zrobić a potem wywalić to w kosmos .

A czy te szczeniaki są odpowietrzone?

Miejmy nadzieję że nie zabrał ich żaden skośnooki pan

"a dlugo sie gotuja "

i wyjdzie.... "łepsowina"

to ja już wolę zupę chińską... z Radomia