MotoNews.pl

Jaka gałka i jaki mieszek??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka!!!
Szukam ostatnio jakiejś ciekawej gałki do mojego mkV i nie moge sie zdecydować. Może ktoś z was ostatnio kupował coś takiego??? Doradzcie mi coś np. z allegro bo już głupi jestem. Nie chce kupić czegoś co będzie sterczało jak........ no wiecie... Najlepiej coś dobrze spapowanego i do tego mieszek jeszcze.

Dzięki i pozdro!!!!!!!!!!!!11

są skurzane, nie wkręcane a na 3 śrubki imbusowe, pasują dobrze. Gałka i mieszek skurzany a kolor to już jaki chcesz.

siemka norx zerknij na te http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=66274039 mam dokladnie tak sama i mieszek w 2 kolorach i wyglada super

ja mam takie cos i sie zajefajnie prezentuje
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59960418

a tak sie prezentuje!!

[ wiadomość edytowana przez: pytlar dnia 2005-10-12 10:03:06 ]

Allegro: Gałka 35pln, mieszek 22, dorobiłem tulejkę z alu (można też z tą co jest z gałką w komplecie), w planach podświetlenie...

jacky auto sport polecam gałki i mieszki ,sa różne ale bardzo fajne i dobrze wykonane.Kolorów tez jest mnóstwo.

Afeeee Mnie siem te gałki nie podobają zupełnie No ale to mnie

Tylko skórka, bez żadnych bajerów aluminiowych itp.

Te ze schematem biegów podświetlanym są fajne, gdyby jeszcze były skórzane. Choć do niektórych autek drewniana będzie ładnie pasować :d

Jak by ktoś miał taką z czerwonym podświetleniem i z czarnej skóry to bym brał Jeszcze z czerwonymi szwami to już wogóle mniam

Ja mam obecnie gałkę skórzana czarną Jacy - jest super, i mieszek też skórzany czarny Jacky, tylko przeszyty czerwoną nicią dodatkowo jak Surec (paluchy urywa przy szyciu).

ja u siebie widziałbym alu gałkę z podświtlonym na czerwono schematem i mieszek taki jak ma surec no i na "rękaw" też bym widział podobny zestawik

ja ostatnio kupilem z alegro komplet galka mieszek i pedala aluminiowe jesli chodzi o twar to niemialem zadnych zastrzezeni ale jesli o montarz to mozna miec jakeis ale........
z galka byla tulejka plastikowa ktora po kilku obratach sie wyrobila i cala galka zaczela mi sie obracac wiec jesli beda plastikowe tulejki to odradzam .

OMP only

heh

SELFMADE