Kaszel z kominem zamiast wydechu :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dalem dzisiaj ciala znalazlem w garazu cos co wygladalo i pachnialo jak bezyna, a jako ze w baku pustki wiec postanowilem skosztowac tego smakolyku. zalalem cale 5 litrow i...hmmm jakby to powiedziec...kaszel zmienil sie w taka maszyne do mielenia slomy co na wsiach uzywaja....robi pyr pyr pyr i wyrzuca kleby bialego dymu
a jakby tego bylo jeszcze malo jak jechalem ulica z zawrotna predkoscia 20 km/h (wiecej sie nie da a caly czas na gazie wcisnietym w blat jechalem) przy ktoryms strzale z wydechu wywalilo mi zatyczke wiec juz wogole sajgon mam teraz parowoz a nie auto

a i zapomnialem nadmienic ze gdy wypompowywalem paliwo z baku dwa razy napilem sie tego specyfiku zmieszanego z 98 i teraz bekam benzyna....nic tylko zapalke i bawic sie w malego fakira... generalnie dzien udany

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-10-14 23:01:14 ]

To dlatego nie widuje żółtej strzały pod PK

Cytat:
2005-10-14 23:05:19, Meehow_K pisze:

ech żółty kolor samochodu jak taki bym miał to....

ja jebe....

Hajd Parkiem zaleciało chyba

Cytat:
2005-10-14 23:05:19, Meehow_K pisze:

aaaa....toś ty jest kurde wszystko przez to ze masz nieaktualne zdjecia w profilu. a nie widujesz bo tramwajem jezdze nie ma kasy na wahe etc aledzisiaj juz autko bedzie na chodzie (mam nadzieje)
mozna przeniesc do HP

widzisz jaka bajerka?? Dwa łyczki a fazucha jak trza

sory za OT ale czy to silnik 600

jaki lol. na głowicy powinno byc wybite czy to 650 czy 600. od góry widać, cześto zarzygane olejem lub brudem. przypatrz sie dobrze

ualalalalal - silnik igielka

po liściach poznałem że 600 - tka

Cytat:
2005-10-18 19:22:38, dooh pisze:
po liściach poznałem że 600 - tka

nie gadajto jestmocno porobiona 600 znaczy przerobiona an 700 nie widzisz ze nie ma korka od oleju ehhh co za fachowiec
a tak serio to na glowicy jak juz ktos npisal masz wybite z gory 650 lub 600 o ile sie nie myle to od strony klapy