Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-10-14 15:51:45 no powiem Ci ze chętnie poczytam co zrobił Biernacki, ze sie zrobiło 30 kuca więcej jak rozumiem cały czas jesteś NA?
Co do łapania muła - jesteś ze stolicy to daj znaka na priv sie umówimy i rzuce okiem na twoje objawy - nic nie obiecuje ale piersze co bym oglądał po twoim opisie to przepustnica - skoro mówisz ze czasem gaz cięzko chodzi - a to linka jest - to pytanie czy zaglądałeś do przepustnicy? sprawdzałeś jak tam w srodku wygląda? Co to znaczy zamula - bo jak rozumiem żadem check ci sie nie świeci? No jest jeszcze opcja ze nie masz lampki (fabrycznie albo po tuningu przeszkadzała) - jest pare rzeczy które powodowały taki objaw w samochodach które znałem : 1. TPS- przerwy na ścieżkach 2. syf w przepustnicy - ale to był muł na stałe i kiepskie wolne obroty 3. problemy z elektryka czujników (czujnik położenia wału nie zawsze dawał poprawny sygnał i komp sie gubił ) 4. sonda się skończyła / kat przytkany no ale skoro po podskokach czasem jest lepiej? moze warto kazda wtyczke co ja widac rozpiąć popsikać przeczyścić i spiąć ....a tak na marginesie to skoro jest stożek to gdzie jest czujnik temp normalnie siedzący w obudowie filtra? za stożkiem? |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-10-14 19:34:47 hehehehehe wojdi666 niezły z Ciebie żartowniś VTS zjada z palcem w d... nowe coupe v6 co mówiąc o starej poczciwej 2.0....to inna klasa moze sobie konkurować z CTR fabrycznym bo to jest jej odpowiednik ![]() ![]() |
wojdi666 HF MEMBER Warszawa | 2005-10-17 09:16:39 hehe pewnie bym dostal ze hej.narazie musze zrobic samochod bo plyn chlodniczy mi ucieka w zastraszajacym tempie |
![]() mizoo HF MEMBER Hyundai Coupe FX Częstochowa | 2005-10-19 22:38:54 O mocy to chyba nie ma co sie wypowiadac dopoki sie hamowni nie zaliczy..
A pali ten samochod na wszystkie gary w ogole? PS. Jak z matizem przegrywasz... to juz ciezko musi byc na prawde ![]() ![]() |