| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ciupu Skoda Felicia LXI Katowice/Gliwice | 2005-10-19 02:36:31 witam jezeli chcecie zaproszenie do poczty na gmail.com to piszcie mi meile na adres rafal.skowron@NOSPAMgmail.com
poczta na gmail ma ponad 2,6 GB i ciagle rosnie mocny antyspam itp.
max wielkosc wysylki to tylko 10MB ale mysle ze wzrosnie
nie mozna przesylac plikow exe ( ja zmieniam rozszerzenie , np na *.1exe , ani plikow rar i zip - uzwajcie tar lub gzipa do pakowanie ( rowniez dla windowsa sa takie programy, a tak upakowane zbiory mozna otworzyc np rarem )) po ok miesiacu uzywania poczty dostajecie swoje zaproszenia dla znajomych (50) a po kolejnym miesiacu 100 . ja mam ciagle 100 - ciagle mi dorzucaja. interfejs w kilku jezykach w tym PL. mozliwosc sciagania poczty klientem , przekazywania i pobierania z innych kont . nie wklejaja reklam do meili ani tez nie dostajesz poczty reklamowej . uzytkownicy gmail moga tez kozystac z komunikatora google ( to chyba jabber) ok to chyba tyle jak cos jeszce to pytajcie albo czytajcie www.gmail.com
rafal.skowron@NOSPAMgmail.com |
Lisu F&F Sympatyk Volvo V40 Włocławek | 2005-10-19 10:22:57 Potwierdzam bardzo przyjemna rzecz... |
bart322 F&F Sympatyk Jeep i passeratti Kobielice | 2005-10-19 10:25:59 Przyjemna to by byla gdyby wielkosc pojedynczego maila nie byla ograniczona... |