Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-10-17 09:03:11 Mam pytanie do szanownego grona Klubowiczów.Czy ktoś niedawno przerabiał temat rejestracji samochodu ( zarejestrowanego już w Polsce)
Pytanie moje wynika z traumatycznych przeżyć przy rejestrowaniu samochodu w zeszłym roku w październku na Bemowie. Czyli: 1.Stanie od 4 rano pod urzędem 2.Egzekwowanie swoich praw za pomocą łokci od innych współkolejkowiczów. 3.Niemożność używania nowego zakupu i oglądanie samochodu bez tablic przez tydzień 4.Celebrowanie dowodu czasowego i przedłużanie go po kolejnych 30 dniach,bo nie dostarczono stałego 5.itp. CZY COŚ SIĘ ZMIENIŁO????????? |
![]() the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-10-18 21:06:01 Mój ojczulek wszystko załatwił bez rękoczynów w jeden dzień i nie było problemów. Ale też to miasteczko 80 tys. a nie Warszawa. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-10-19 14:49:07 Już zarejestrowałem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-10-19 14:52:59 zalmed - debeściak jesteś... Niestety w naszym durnym kraju wciąż istnieje mania wystawania w jakichkolwiek kolejkach - do banku, na poczcie, w urzędzie itp. itd. |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2005-10-19 15:23:43
Bingo ! Tak samo zarejestrowałem swojego esperaka, dopisałem gaz do dowodu i wymieniłem prawko. Urząd on-line to super sprawa. |