| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-16 19:49:47 Na terenie Międzynarodowych Targów Katowickich przy ul. Bytkowskiej w Katowicach od 21 - 23.03.2003 odbędzie się kolejna impreza motoryzacyjna RACING SHOW 2003 Jest na co popatrzeć, dlatego wspominam o tym, żeby Ci, których interesuje coś jeszcze oprócz Espero Myślę, że warto. Sam jeżdżę prawie na każdą taką imprezę Rudniki np. odwiedziłem w zeszłym roku 2 razy, chociaż Tuning.cup to trochę odmiena impreza. W Katowicach ścigania nie będzie tak jak w Rudnikach, ale będzie trochę samochodów amerykańskich, czyli tych, które przynajmniej na mnie najbardziej "działają" |
Lee GF8 Katowice | 2003-03-17 11:10:41 el0!
nigdy nie bylem wiec pytam: jak RACING SHOW to jak nie bedzie wyscigow? to co tam tylko pokazuja fury? no nic ale 23.03 nie mam szkoly, zalatwie aparat i walne kilka fotek.. |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-17 11:34:52
No nie do końca tak Organizatorzy przygotowali 2700 metrów Odcinka Specjalnego oraz Strefę Serwisową Gwiazd Sportu. Mają być pokazy. Ma być Andrzej Dziurka (Porsche 911 GT3), Wojciech Dobrzański (Porsche 911 GT3), Andrzej Klejna (Lancia Delta Integrale 450 KM, Ford Sierra Cosworth 460 KM) i może jeszcze ktoś. Chodziło mi tylko o to, że nie będzie takich wyścigów jak w Rudnikach |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-21 13:29:30 Ile kosztuje wjazd na imprezę ????
KeyJey |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-03-21 15:21:36 No ja tam będe... |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-23 22:10:14 No i kto odwiedził RACING SHOW w Katowicach ?
Ja się spotkałem tylko z HenBasem w sobotę, ale może ktoś jeszcze był na imprezie ? Jeżeli nie, to pokażę Wam trochę zdjęć z wystawy (na razie tyle, ale będzie więcej) i zadam małą zagadkę. Jakie auto jest na zdjęciach 20 i 21 ? Rozwiązanie zagadki będzie w nastepnej porcji zdjęć, jak tylko się uporam z obróbką. TUTAJ link do zdjęć |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-23 22:33:17 Adminek był na tej imprezce !!!
Też robił fotki !!! A te zdjęcia których dotyczy zagadka - JA PIERDOLE !!! Sory za wyrażenie, ale w życiu bym nie podejrzewał że takie Espero jest w Polsce !!! Ono ma cały środek w skórze z tego co widzę !!! Gapiłem się w to zdjęcie jak głupi i dopiero po 10-ciu minutach zajażyłem że to Esperak !!! [ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-03-23 23:08:23 ] |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-03-23 22:39:31
Zagadka prosta...Espero !!! Ale jestem zdziwiony... |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-03-24 08:02:28 A nio byłem i wsumie robiłem te same furki co ty niewidze tu tylko MALUSZKÓW A BYŁY FAJOWE.!!!! nio i zdięc ze strefy serwisowej timów rajdowych ......
Niewiem jak wy ale mi sie podobało jak rajdówki woziły widzów kurde jak nato patrzałem to już mi sie sikać chciało a co dopiero ci w środku jak znajde chwile to walne jakieś fotki jeszcze.... |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-03-24 08:27:45 Adam a nie zrobiłes więcej zdjęć tego Esperaka ala Mitsubishi??
Jeżeli masz do podeślij albo zamieść gdzieś!!! |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2003-03-24 09:56:41 Witam Panowie !
Ja tam też byłem i poznałem Andrzeja ( a właściwie to on mnie !) Widziałem wiele ciekawych rzeczy, ale Esperaka "a'la Mitsubishi" nie rozpoznałem Ale czuję sie usprawiedliwiony, bo chyba za bardzo rozglądałem sie za znajomymi twarzami posiadaczy Espero Ale za to postarałem się o bardziej szczegółowe fotki tego Esperaczka Możecie je pooglądać na tej stronie |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-24 10:13:46 Rozmawialem z "tworca" tego niebieskiego Esperaka.
Sam tuning to tylko wyglad zewnetrzny. Silnik oryginakny 1.8. i trochę obniżone sprężyny. Mysle, że Ci co mieszkaja blizej Torunia beda go mogli zobaczyc na żywo, bo w dniach 27 - 29 czerwca na torunskim lotnisku odbedzie sie Auto Tuning Show. Podobno ma byc ok. 4000 samochodow z Polski i z zagranicy. Jest to podobno najwieksza tego typu impreza w Polsce a moze i w Europie srodkowo-wschodniej A zdjecia wnetrza i inne detale tego niebieskiego Espero juz niedlugo ! Moj znajomy wlasnie konczy specjalna strone internetowa na temat katowickego Racing Show 2003. |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-24 10:20:25 |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-24 17:36:31 Przejrzałem dokładnie wszystkie fotki i jestem pod wrażeniem że wogóle Ci ludzie podjeli się tak kosztownego i tak extremalnego tuningu takiego samochodu jak Espero Elementy które najbardziej mi się podobają w tej furze to: - obszycie całego wnętrza skórą - zajebiste - całkowicie zmieniony przód dzięki nowym lampom, zderzakowi i wlocie - zaspawanie tylnych okienek - fura przez to nabiera bardziej sportowego wyglądu ...są jednak rzeczy które mi się nie podobają, mianowicie: - tylne lampy - kompletna porażka - tylny zderzak - kompletna porażka - spojler na klapie - kompletna porażka Oczywiście wszystkie fotki co do jednego wżuciłem moim koreańskim przyjaciołom do ich galerii |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-03-24 22:17:33 I paskudne felgi... Łukasz. Koreańcom kompy padną, jak będziesz je tak zapełniał fotkami |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-25 12:31:54 I jeszcze obiecana partia zdjęć z RACING SHOW 2003 w Katowicach ...
TUTAJ link do prywatnej strony kogos, kogo znam i ktory wlożyl sporo pracy żeby ta stronę stworzyć, wykorzystujac oczywiscie wlasnoręcznie zrobione zdjęcia. Nasz znajomy już niebieski Esperak w galerii nr 4. Ale myslę, że wszystkie zdjęcia sa warte uwagi Mala prosba z mojej strony. Kto odwiedzi ta specjalna strone, proszony jest o wpis do Księgi gosci. Na pewno jej tworca będzie z tego zadowolony |
piotr-ek | 2003-03-26 07:52:18 Z wyjątkiem przednich lamp to bardzo brzzzzzzydkie... Dobrze określił je Adminek, jako "to coś". |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-26 09:50:18 Ściągnołem kolenje fotki tego niebieskiego Esperaka, wpisałem się do księgi gości (pochwaliłem za stronkę i serdecznie podziękowałem za fotki niebieskiego Espero) i zaraz wrzucę te nowe fotki koreańcom |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-26 15:06:43 Gdybym miał tyle kasy wydać na tuning esperacza to wolałbym kupić nowy samochód |