Białe kierunkowskaz bocznego...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... do MKVII. Gdzie można kupić ? Czy internet ?
Bo ja muszę kupić. Teraz mam pomarańcza to niepasuje, bo mam tylne lamp lexus style.

Używania też, ale stan bardzo dobry i nie będzie w środku mokra.

Tylko 2 szt komplet.

Ile kosztuje ?

100 PLN za MHW - klary czyli przezroczyste lub też białe - są to dwa różne modele. Osobiście wydaje mi się że przezroczyste będą lepsze

A gdzie kupić - można zamówić w każdym lepszym sklepie tuningowym, a jak nie będziesz mogła dostać u siebie to mogę u mnie takie zamówić i Ci wysłać .. co Ty na to ?

Cytat:
2004-12-01 23:59:39, Katanka pisze:
... do MKVII. Gdzie można kupić ? Czy internet ? Bo ja muszę kupić. Teraz mam pomarańcza to niepasuje, bo mam tylne lamp lexus style. Używania też, ale stan bardzo dobry i nie będzie w środku mokra. Tylko 2 szt komplet. Ile kosztuje ?

na allegro są , cena około 100zł

tu

albo tu

Cytat:
2004-12-02 00:09:02, NoSeK pisze:
100 PLN za MHW - klary czyli przezroczyste lub też białe - są to dwa różne modele. Osobiście wydaje mi się że przezroczyste będą lepsze A gdzie kupić - można zamówić w każdym lepszym sklepie tuningowym, a jak nie będziesz mogła dostać u siebie to mogę u mnie takie zamówić i Ci wysłać .. co Ty na to ?

Przezroczyste jak wyglada?Ja nie znam.

Cytat:
2004-12-02 00:10:22, mss pisze:
na allegro są , cena około 100zł tu albo tu

Wielkie dzięki !! czy 35 zł jest dobry ?
Własnie widzę pomarańcza żarowki, a wiecie ? Ja mam LED i nie widać zółty, lecz światło jest zółte, mam cały białe LED.

Powiem ze LED bocnzego kierunkowskaz wygląda super niz zwykły.

Czekam, żeby dostać pocztę od mily-swięty, będzie 6 LED, dwa sztuki LED czerwona to światło STOP, a 4 LED zółty wszystkie kierunkowskaz będzie wyglada super :]

Ja też bym chciał takie (jajowate), ale do MKV chyba takich nie ma

Oryginalne jajaowate nie będą pasowac bo w błotniku nie ma wytłoczenia. Raz widziałem takiego wiejskiego tjunera, który założył jajaowate w jakiś tam sposób do MK5. Straszny szit z tego wyszedł. nie polecam. Bardziej polecam oryginały do wersji MK5 te kwadratowe.

kierunki

gosc na allegro tez sprzedawal ale teraz nie widze i na alegro mial za 25pln bodajze komplet

allegro

a ja znalazłem takie

... jak będziesz miał te żerówki Katanko to strzel fotki i mi podeślij .... ..... jak by ktoś był chętny na takowe żaroweczki to prosze na priva ..... cena to 11 zł za sztuke ..... ledki sa przeżroczyste .... jest ich 19 .....

Cytat:
2004-12-02 00:34:38, Katanka pisze:
Wielkie dzięki !! czy 35 zł jest dobry ? Własnie widzę pomarańcza żarowki, a wiecie ? Ja mam LED i nie widać zółty, lecz światło jest zółte, mam cały białe LED. Powiem ze LED bocnzego kierunkowskaz wygląda super niz zwykły. Czekam, żeby dostać pocztę od mily-swięty, będzie 6 LED, dwa sztuki LED czerwona to światło STOP, a 4 LED zółty wszystkie kierunkowskaz będzie wyglada super :]

Katanko ... te za 35 PLN NIE SĄ DOBRE ... MAG może Ci potwierdzic z e po krótkim czasie żółkną strasznie ... i znowu trzeba kupować, nie opłaca się.

Kup dobre MHW te z tego linka :

LINK

Co do żaróweczek LEDowych - super sprawa, tez takie chce !

Cytat:
2004-12-02 14:22:42, NoSeK pisze:
Katanko ... te za 35 PLN NIE SĄ DOBRE ... MAG może Ci potwierdzic z e po krótkim czasie żółkną strasznie ... i znowu trzeba kupować, nie opłaca się. Kup dobre MHW te z tego linka : LINK Co do żaróweczek LEDowych - super sprawa, tez takie chce !

ten lamp, jest ciemny to nie pasuje do mojego forda.
Najlepiej jasny bo pasuje mam z tył lexus style lamp. Zobacz profilu i ogladac i pomyśl.

Katanko MHW ma w swojej ofercie dwa rodzaje (przepraszam myślałem że trzy ale najwyraźniej byłem w błędzie). Ty potrzebujesz te białe, o te z tego zdjęcia :

Cytat:
2004-12-02 21:32:31, NoSeK pisze:
Katanko MHW ma w swojej ofercie dwa rodzaje (przepraszam myślałem że trzy ale najwyraźniej byłem w błędzie). Ty potrzebujesz te białe, o te z tego zdjęcia :

Tak ten białe. Tam allegro jest ciemny.

No nie wiem ... rzeczywiscie wygladaja na ciemne ... ale moze to kwestia światła, zapytaj tego gościa jakie są bo w tytule aukcji pisze wyraznie :

NOWOŚĆ !!! Kierunki BIAŁE FORD !!!

A one czarne nie są napewno ... wiec pewnie jakos swiatlo sie odbija i biale wyszly srebrne Wyslij maila do kolesia ... to sie dowiesz.

Ja mam klary "in-pro" i uważam ze do lexusów byłyby idealne.
Bardzo zacnie się prezentują (conieco widać w profilu, ale lepsze zdjęcia w wątku "kombica MAG'a..." w dziale tuning), zresztą chyba Borys też ma takie .

... niop ... też tak sądze że klary będa najlepsze w przypadku gdy Katanka ma z tyłu Lexusy .....

A że tak odejdę troche od tematu.
Mag- u, czy na tych fotkach w wątku "kombica MAG'a..." nie masz przypadkiem oponek źle założonych?? to znaczy bieżnik w złą stronę??

PS. Pytam bo ostatnio u siebie jak zmieniałem na zimówki, po ciemku, to tylne założyłem sobie na odwrót (strzałka pokazująca kierunek obrotu jest w zła stronę).

Cytat:
Mag- u, czy na tych fotkach w wątku "kombica MAG'a..." nie masz przypadkiem oponek źle założonych?? to znaczy bieżnik w złą stronę??

Nie, to nie są opony kierunkowe tylko asymetryczne.
Określona jest strona wewnętrzna i zewnętrzna bieżnika, a nie kierunek obrotu koła.