Jeszcze raz do posiadaczy NCDC2013...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
już kiedyś pytalem ale w sumie nie uzyskalem odpowiedzi. Chodzi mi o telefon siemensa który jest umieszczony w podlokietniku, jaki to jest model, jeśli ktoś może sprawdzić u siebie ponieważ potrzebuje taki gdzieś dokupić, a może ktoś nie używa i może odsprzedać.
Z góry dziękuję za pomoc

Naprawdę nikt nie ma takowego telefonu ???

nynek10 zrób fotkę i wstaw ... się zobaczy. Ja posiadam NCDC2015 i wśród wielu modeli jest i stara, poczciwa NOKIA w różnych modelach np: 6610i, i tylko z tego powodu jej nie sprzedałem i na co dzień użytkuję

Kurcze, tylkoproblem w tym, że nie umiem tu wstawić zdjęcia. Próbowałem i za chiny...

Idź na imageshack.us i tam wrzuć fotke, a tu podaj direct link i po chinach ;p

Ja natomiast mam 2015 i skrzynke nokii w schowku. Może ktoś wie jak to wymienić na coś z BT?

Trochę późno ale dopiero teraz miałem czas.Niżej podaję link ze zdjęciem tego cholerstwa. Bardzo prosze o pomoc jeśli ktoś ma też coś takiego u siebie w aucie

http://img150.imageshack.us/img150/8121/zdjcia0056z.jpg

Czy naprawdę jako jedyny w polsce mam takie cacko ???
Nie wiem czy śmiać sie czy płakać :/

Tak jak piszesz kolego. Temat już ruszałeś i tam zostało wyjaśnone. Po co taką padakę trzymać w podłokietniku? Wywalić (ja tak bynajmniej zrobiłem) bo potrzebne to jak sprzęgło na "interesie". Przecież nie będziesz takiej "cegłówki" nosił ze sobą po to tylko aby mieć zestaw głośnomówiący w samochodzie. A tak na marginesie zdemontuj uchwyt odczytaj symbol i będziesz wiedział od jakiego telefonu jest.

Jakaś biznesowa wersja czy każy 2013 takie cosik miał?

Tato w audi a6 ma takie coś na nokie 6310i i akurat taką ma, bo w sumie bezawaryjny telefon od lat i używa, ale ten w omedze to duży jakiś ;>

Cytat:
Przecież nie będziesz takiej "cegłówki" nosił ze sobą po to tylko aby mieć zestaw głośnomówiący w samochodzie.

Pewnie, że nie!!! Wystarczy zrobić dupikat karty sim i po problemie, masz dwa telefony i 1 numer. A ja wychodze z zalożenia, że jak jest to ma dzialać i już!!!
A co do kolejnego pytania, to wynika że nie w każdej, bo nikt nie potrafi mi pomóc i tym bardziej, że to kombi więc nijak ma się do limuzyny rządowiej