[s] Klatke do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest to chyba najbardziej przylegajaca klatka do budy. Ja przynajmniej wiekszej nie widzialem - pomiedzy palak srodkowy a dach nie mozna bylo wetknac tretytki. Klatka jest wspawywana i skrecana w taki sposob, ze zadna ze srub nie wystaje w zadnym miejscu. Obecnie wycieta z samochodu, ktory zostal zezlomowany. Mi juz sie nie przyda, bo teraz mam Bisa. Jest do wziecia od reki z Warszawy. Cena wyjsciowa 450zl, do zaplacenia 400zl.
Pogladowe foty: 1, 2.

EDIT:
O ile mnie pamiec nie myli, to na naklejce widocznej w tylnej czesci klatki na pierwszym zdjeciu jet napisane Pawluczuk cos tam, jesli nei przekrecilem czegos.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2005-09-07 10:01:51 ]

Up.

Jak juz mówilem skołuj transport w rozsadnej cenie to ja wezme
Dostałem na klatke kase od starej ale nie mam jak jej przywiesc a do wawy nie bede jechał bo wyjdzie 150 zł........
Nei dałoby rady jej wysłac jakos ???

Pewnie by dalo, ale czym i za ile - dowiedz sie.

Ona jest skrecana???
Moze dałoby rade owinac ja folia itp i wysłac kurierem jakims .....
Jak sie nie uda to ktos klatke zrobi na miejscu ...

tak pozbija deski gwodźami i będzie klatka....

80zł płaciłem z kumplem za wysyłke klatki z Krakowa UPS'em

w 100 zeta sie przesylka zamknie na 100%.

No i jak Czuczu - decydujesz sie czy nadal ogloszenie aktualne mam zostawic?

No to odwiezam.

Mozna fotki ? i jak sa połaczone wszytskie rury !!! to moze kupie

Generalnie nie podluzujac sie nikomu tutaj to powiem ze klatka naprawde zajebista Gdybym mial kase i malucha to chyba bylaby to pierwsdza klaka ktora wzialbym pod uwage dla siebie.

Co do przylegania - nie klam Żurawiu - albo mojej nie widziales albo klamiesz - moja napewno lepiej przylegała (ta skrecana, dawniejsza)

Kuner a co zrobiles z ta skrecana, dawniejsza klatka ??

Sprzedana dawno temu za cale 5 stówek Wkoncu od Kałuzy byla

Ej no - wynocha z mojego watku Na sprzedaz jest teraz moja klatka i - przyznasz Kunerku, ze jest bardzo wporzo, prawda?

odswiezam

odswiezam

End of topic.

PS. Dzieki i pozdrawiam warszawska ekipe!

Killer ma klateczkę!!