Nowy termostat nie chodzi :-(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Wiem ze sprawa termostatu byla tu na forum wałkowana aż do bólu ale w wyszukiwarce nic nie znalazłem. Problem dotyczy nowego termostatu ktury po zamontowaniu nie działa . Nie wiem właśnie jaka jest tego przyczyna, termostat jest prosto z opakowania ale nie orginał, czy moga być jakieś inny przyczyny ??. Pozdrawiam

może został włożony odwrotnie?? kiedys poprawiałem w tej kwestii pewnego pana mechanika

Wsadziłem go spreżyną do dołu

Sprzedali ci trefny termostat...miałem kiedyś to samo...wyjąłem go wtedy i sprawdziłem z gorącą wodą...nie otwierał się...pojechałem do sklepu z zareklamowałem towar...po tygodniu dostałem nowy a przez ten tydzień jeżdziłem bez termostatu

Eh same problemy z tym termostatem, dzieki serdeczne za odpowiedzi.

Cytat:
Sprzedali ci trefny termostat

nie mówie, że tak jest ale tak może być...wyjmij go i sprawdz...niestety podróbki mają to do siebie, że nie trzymają się dokładnie temperatur...pzdr

nie trzymają, nie trzymają... nawet zamienniki tych renomowanych firm czsami sprawiają kłopoty...

niom, a jeżli kupiłeś VERNETA - takie pomarańczowe pudełko to na 99% jest on padniety - niestety najlepij kupć oryginał