>>> ZLOT WARSZAWSKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Daaaawno już nie było zlotu w Warszawie....

Dziś przypadkowo spotkałem na zakupach i Bartka1112 i Kuki'ego i tak własnie powstał pomysł na zlocik Warszawski...

Jakie terminy proponujecie?
Ja mogę od poniedziałku do piątku - godziny dowolne
...weekendy odpadają...

w tygodniu bedzie problem, praca/zajęcia w tygodniu ja odpadam

Może ta niedziela 23.10 tak jak chyba Kuki proponował
Miejsce Cargo, godzine sie ustali

W weekend nie ma problemu. Bede

Jezeli chodzi tydzien... Najbardziej pasowalby mi wtorek, bo wolny jestem juz od 13, albo pn/sr/pt od 19 na jakims parkingu.

No ja jestem za zlotem w dniach od poniedziałku do piątku w godzinach najlepiej popołudniowo-wieczornych (ale wrazie czego się dostosuje) chyba, że będe w pracy to wtedy będzieci musieli mi wybaczyć.

Hmmm.... sam miałem zaproponować zlot, ale widze Łukasz mnie uprzedził.

Czyli będe na 50%

No ja się dopasuję, bo też mi już zlociku brakuje, ale pewnie wyjdzie jakiś termin łikendowy...

Co by nie przedłużać.. Piszę się na 100%

ten piątek odpada i sobota
reszte dni moge się dopasować

[ wiadomość edytowana przez: KUKI dnia 2005-10-19 14:21:37 ]

No w końcu pojawił się ten temat, mimo że w klubie jestem od niedawna ale obserwowałem forum juz dłuższy czas i zauważyłem że reszta Polski jakoś się brata a Warszawka daleko w tyle Przydałoby się Was poznać, pogadać i może poradzilibyście na żywo co tam u mnie w mym nowym nabytku nie halo
Jak dla mnie to weekendy sa jak najbardziej odpowiednie a w tygodniu to tylko środa wolna bo resztę spędzam na siłowni

Ale co ja się tam będę odzywał, żółtodziób jestem

Cytat:
bo resztę spędzam na siłowni

O! To widzę że jakaś bratnia dusza w klubie się pojawiła
(6 lat ćwiczyłem na siłce...)

Czyli większości weekend pasuje... niech będzie i weekend... mam nadzieję że nie będę pracował w godzinach zlotu...

A miejsce???
Tylko nie Cargo... błagam... strasznie tam daleko i strasznie piździ na tym wygwizdowiu...

A godzina?
Najlepiej jak widno jeszcze będzie... co by kilka nowych fur oblukać

Cytat:
2005-10-19 13:08:55, ŁUKASZ_GAJER pisze:
A godzina? Najlepiej jak widno jeszcze będzie... co by kilka nowych fur oblukać

No wlasnie Jacek, nie udawaj, ze nie zauwazyles tego tematu

Cytat:
2005-10-19 13:14:12, QLogic pisze:
No wlasnie Jacek, nie udawaj, ze nie zauwazyles tego tematu

JACO nie przyjedzie
bedzie sie bal ze naklejke"AUTO ZASTEPCZE" zalapie
a wtedy jak nic malzenskie wpier........ by bylo

[quote]
2005-10-19 13:08:55, ŁUKASZ_GAJER pisze:
O! To widzę że jakaś bratnia dusza w klubie się pojawiła (6 lat ćwiczyłem na siłce...)

No ja niby zacząłem jakieś 9 lat temu ale jako że przerwę teraz mialem prawie 3 letnia a poprzednia jeszcze jedna 2 letnia więc razem sie uzbierze jakieś niecale 5 lat Postanowiłem wraz z zakupem mojego drugiego w karierze Espero zacząć nowy rozdział w moim życiu i powrócic do starych nawyków (choć kobiety nie zmienilem)

A ogładac morzecie do woli i licze na jakieś porady
Mam nadzieje że dojade cały na ten zlocik. Jutro wybieram się do magików na Żaraniu żeby oblookali mojego Esperaka (w końcu to chyba oni najwięcej ich złożyli) i troszkę go wyregulowali i wymienili to na co mnie bedzie stać Jak go nie zepsuja albo tymbardziej ja czegoś nie sknoce to się pojawię (tuż po zakupie w ta sobotę wracając z Włocławka wyrwałem kabel z kontrolki gazu który zaplątał się pod sprzęgło i musze teraz jeździć na benzynce dopuki z tym nie podjade do speca).

Zauważyłem, proponuję sobotę 9:00

Co Wy na to ????

Toyka w każdej chwili jest gotowa do oglądania, w końcu to nie jakaś stara niemiecka fura

Co do małżeńskiego wpiedolu, to w sprawach wyboru samochodu, felg i innych spraw motoryzacyjnych, żonka nie ma absolutnie NIC do gadania

a co do naklejki AUTO ZASTEPCZE, to nigdy bym jej nie nakleił

To wyglada jakby Kazak wstydził się że jeździ Ibizą

Cytat:
2005-10-19 13:27:51, YeLonkoskY pisze:
[quote] 2005-10-19 13:08:55, ŁUKASZ_GAJER pisze: O! To widzę że jakaś bratnia dusza w klubie się pojawiła (6 lat ćwiczyłem na siłce...) No ja niby zacząłem jakieś 9 lat temu ale jako że przerwę teraz mialem prawie 3 letnia a poprzednia jeszcze jedna 2 letnia więc razem sie uzbierze jakieś niecale 5 lat Postanowiłem wraz z zakupem mojego drugiego w karierze Espero zacząć nowy rozdział w moim życiu i powrócic do starych nawyków (choć kobiety nie zmienilem) A ogładac morzecie do woli i licze na jakieś porady Mam nadzieje że dojade cały na ten zlocik. Jutro wybieram się do magików na Żaraniu żeby oblookali mojego Esperaka (w końcu to chyba oni najwięcej ich złożyli) i troszkę go wyregulowali i wymienili to na co mnie bedzie stać Jak go nie zepsuja albo tymbardziej ja czegoś nie sknoce to się pojawię (tuż po zakupie w ta sobotę wracając z Włocławka wyrwałem kabel z kontrolki gazu który zaplątał się pod sprzęgło i musze teraz jeździć na benzynce dopuki z tym nie podjade do speca).

Sorki, co ja pisze, przez te kompy zaczyna się wsteczny analfabetyzm tam wczesniej mialo byc "oglądac możecie" (tak pisze zanim mnie wyśmiejecie)

Cytat:
a co do naklejki AUTO ZASTEPCZE, to nigdy bym jej nie nakleił
To wyglada jakby Kazak wstydził się że jeździ Ibizą

przeca KaZaK sam tej naklejki nie naklejal ja zreszta tez nie pisalem ze ty ja nakleisz ale ze tobie nakleja

Cytat:
2005-10-19 13:31:23, -JACO- pisze:
a co do naklejki AUTO ZASTEPCZE, to nigdy bym jej nie nakleił To wyglada jakby Kazak wstydził się że jeździ Ibizą

Przepraszam bardzo.... Ja sie nie wstydze Seata... bo niby czemu?
a naklejkę traktuję bardzo uczuciowo i personalnie.... i jej nie zdejmę za żadne skarby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A poza tym wzbudza dosyć duże zainteresowanie na mieście....

[ wiadomość edytowana przez: KaZaK dnia 2005-10-19 13:48:17 ]

Cytat:
2005-10-19 13:46:45, KaZaK pisze:
Przepraszam bardzo.... Ja sie nie wstydze Seata... bo niby czemu? a naklejkę traktuję bardzo uczuciowo i personalnie.... i jej nie zdejmę za żadne skarby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym wzbudza dosyć duże zainteresowanie na mieście....

Paweł, ja nie mówię że się wstydzisz.

Powiedziałem że TO TAK WYGLĄDA (z tą naklejką) jakbys się wstydził, a że jesteś z nią związany emocjonalnie to już inna sprawa

Cytat:
2005-10-19 13:51:16, -JACO- pisze:
Paweł, ja nie mówię że się wstydzisz. Powiedziałem że TO TAK WYGLĄDA (z tą naklejką) jakbys się wstydził, a że jesteś z nią związany emocjonalnie to już inna sprawa

co za prowokacyjny Łach... a wracając do meritum sprawy.. to właściwie mogę być o 9.00 w sobote.. la mnie bez różnicy

tyko gdzie? o której i co by nas więcej było niż 2 !!!

PROPONUJE NIEDZIELE
GODZINA OBOJĘTNA (ALE PRZYZWOITA)

No to ja niestety odpadam jesli to tak wczesnie