Syrena do odratowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasciciel jednego z Gdanskich zlomowisk wszedl w posiadanie Syreny, ktora mozna kupic i odratowac. Jesli ktos jest chetny, prosze o odezwanie sie

Pozdrawiam
Michal
wiceprezes Klubu Syrena Pomorze

[ wiadomość edytowana przez: Citoz dnia 2005-03-03 20:52:50 ]

powiedz mi zanim się podjaram na dobre,jaki stan i za ile jest gotowy ją odstąpić?

Cala, z papierami za 800 zl. Model 105L. Wada: malowana walkiem. Zalety: kompletna, jezdzi, z papierami, ladnymi fotelami i radiem

A po wiecej info zglos sie na maila.

Słuchajcie.
Niedaleko mnie stoi od kilku lat Syrena 105. Stan blacharki jest chyba jeszcze nawet nawet (obserwowałem ją przez płot) i szkoda jej. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany, to mogę przesłać zdjęcia.

wczoraj odkryłem pod Bydgoszczą Syrenę 105L przerobioną na cabrio.. Ma zrobioną porządną klatkę i koło zapasowe na klapie bagażnika
Jest w opłakanym stanie, ale dałoby się coś z niej zrobić.. Silnik na chodzi, zawiecha ok..
Stoi na złomowisku i jego właściciel dla zabawy ją pałuje na placu..
Powiedział, że za 1000zł ja odda... nie mam niestety tyle kasy na zbyciu, zresztą 105L z biegami w podłodze nie ma dla mnie juz tego uroku..
Jesli ktoś byłby zainteresowany, to moge podać na nią bliższe namiary

Cytat:
2005-03-05 15:45:46, Jarek104 pisze:
wczoraj odkryłem pod Bydgoszczą Syrenę 105L przerobioną na cabrio.. Ma zrobioną porządną klatkę i koło zapasowe na klapie bagażnika Jest w opłakanym stanie, ale dałoby się coś z niej zrobić.. Silnik na chodzi, zawiecha ok.. Stoi na złomowisku i jego właściciel dla zabawy ją pałuje na placu.. Powiedział, że za 1000zł ja odda... nie mam niestety tyle kasy na zbyciu, zresztą 105L z biegami w podłodze nie ma dla mnie juz tego uroku.. Jesli ktoś byłby zainteresowany, to moge podać na nią bliższe namiary

1000 złotych za skarpetke skundloną poważnie to zdecydowanie za dużo.

Mam info o kolejnej Syrenie..
W Bdgoszczy stoi 104 z papierami, na chodzie w dość dobrym stanie. Jest do oddania za 600zł. Jest kompletna.
Gdybym miał kasę, to bym jawziął jako magazyn części dla swojej, ale niestety fundusze mam chwilowo ograniczone
Jesli ktoś z Was byłby zainteresowany, to moge podać blizsze namiary.
Ten sam koles ma do sprzedania również Warszawe sedana i ewentualnie kombi (choć ta ostatnia chce raczej zostawić dla siebie)

Ma tez części do Warszaw, więc jeśli ktos z Was potrzebuje, to sie odezwijcie

Jestem bardzo zainteresowany 104 za taką cene. .Jesli sprawa aktualna bardzoo proszę o namiary !!!

Mam syrene bosto 105L 82r i do tego troche czesci (pół garażu) jezeli ktos bylby tym autkiem zainteresowany to z checia bym oddal w dobre rece bo na dzien dzisiejszy nie mam juz jej gdzie trzymac ani srodkow na odrestaurowanie jej, a na parkingu przed domem jakas banda lobuzow przymierza sie do powolnego jej dewastowania a i sasiedzi jak ja widza to potrafia uprzykrzyc zycie mojej rodzinie. Szkoda mi ja oddawac do auto-kasacji bo przez pewien dluzszy czas wiernie mi sluzyla i nigdy mnie nie zawiodla i w jakis sposob sie z nia zwiazalem.

Cytat:
2005-06-29 14:02:38, rkoniew pisze:
Mam syrene bosto 105L 82r i do tego troche czesci (pół garażu) jezeli ktos bylby tym autkiem zainteresowany to z checia bym oddal w dobre rece bo na dzien dzisiejszy nie mam juz jej gdzie trzymac ani srodkow na odrestaurowanie jej, a na parkingu przed domem jakas banda lobuzow przymierza sie do powolnego jej dewastowania a i sasiedzi jak ja widza to potrafia uprzykrzyc zycie mojej rodzinie. Szkoda mi ja oddawac do auto-kasacji bo przez pewien dluzszy czas wiernie mi sluzyla i nigdy mnie nie zawiodla i w jakis sposob sie z nia zwiazalem.

Kolega parkowal chyba kiedys kolo mnie na Ogrodowej - zaaplikowalem ulotke klubowa

To ta kremowo-zolta syrenka z parkingu obok szkoly?

[ wiadomość edytowana przez: BolimA dnia 2005-06-29 17:06:37 ]

Tak to ta z Ogrodowej - stan jest jej zewnetrzny tak jak widac. Ja ostatnio dosc duzo pracuje i nie mam juz kiedy sie nia zajac. Postaram sie ja umyc w przyszlym tygodniu wiec moze bedzie wreszcie widac w jakim jest stanie .

W miarę możliwości wstaw jakieś jej zdjecia i napisz ile byś za nią chciał...
Szukam co prawda R20, ale za bosto też się nie obrażę

Cytat:
2005-06-30 21:36:19, Jarek104 pisze:
W miarę możliwości wstaw jakieś jej zdjecia i napisz ile byś za nią chciał... Szukam co prawda R20, ale za bosto też się nie obrażę

spokojnie czekaj na swoję kolej

po żychlinie (powiat kutnowski) jezdzi po centrum Bosto żółte - caly czas na chodzie, blachy wyglądają super. może znacie ? niestety, nie mam kontaktu do właściciela.

Cytat:
2005-03-08 23:08:05, Jarek104 pisze:
Mam info o kolejnej Syrenie.. W Bdgoszczy stoi 104 z papierami, na chodzie w dość dobrym stanie. Jest do oddania za 600zł. Jest kompletna. Gdybym miał kasę, to bym jawziął jako magazyn części dla swojej, ale niestety fundusze mam chwilowo ograniczone Jesli ktoś z Was byłby zainteresowany, to moge podać blizsze namiary. Ten sam koles ma do sprzedania również Warszawe sedana i ewentualnie kombi (choć ta ostatnia chce raczej zostawić dla siebie) Ma tez części do Warszaw, więc jeśli ktos z Was potrzebuje, to sie odezwijcie

Gdybym mia wiecej pieniedzy i lawete... albo po prostu wiecej pieniedzy

Łódź, ulica Rąbieńska stoi tam na szrocie syrena juz parę miesięcy. Nie wiem czemu jej nie tną.

Łódź ulica Jęczmienna 2 syreny 105, wyglądają dobrze.

witam.jestem tu nowy i mam pytanie odnosnie syreny.Chce kupic syrene bez papierow,rejestracje ma jeszcze z lat 70 i od tamtego czasu nie jezdzila ale nie oto chodzi.Ta syrena to jest model 105 ale z fabryki WSM.Jest kompletna oryginalna i nigdy nie widziała palnika.Czym WSM 105 rozni sie od FSM 105.Znaczki i pas tylny wygladaja jak w modelu 104.

do końca nie wiedziałem gdzie to info zamieścić, więc postanowiłem wrzucić to tutaj

mianowicie ...

znalazłem na wsi gościa, który chowa na strychu plastikowe błotniki do syreny (prawdopodobnie lewy przód i komplet na tył) poza tym jest w posiadaniu kompletnego silnika wraz ze skrzynią biegów (dźwignia przy kierze) oraz reflektorów z chromowanymi okularami

za kratę piwa zdradzę to miejsce zainteresowanym, tym bardziej, że jest to niedaleko "Toronto", czyli miejsca najbliższego zlotu ogólnopolskiego

ja wiem gdzie stoi pomarańczowa syrena. Stoi w Łodzi w okolicach ulicy zimna woda bądź też Szatonia (wjazd do aleksandrowa) Stoi tam i widać ją dobrze. Jak ktoś chce to niech idzie ją zobaczyć, ale ostrzegam, że ja będę tam pierwszy.

jak ktos bylby zainteresowany, to dysponuje paroma namiarami na pare syren i warszaw w stolicy i okolicachhttp://motonews.pl/i/t/icon7.gif
http://motonews.pl/i/t/icon7.gif