MotoNews.pl

[K] Kupię 126p klasyka !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię Fiacika 126p klasyka byleby nie był zbytnio przeżarty.. Najchętniej z beżową tapicerką, kolor i lokalizacja obojętne !!

Będe też wdzięczny za informację gdzie takie cudo mogę dostać !!

[ wiadomość edytowana przez: MAJSU dnia 2005-11-16 20:12:20 ]

Cytat:
2005-11-16 20:01:05, MAJSU pisze:
Będe też wdzięczny za informację gdzie takie cudo mogę dostać !!

W Polmozbycie

heheh. na allegro szukaj. bo tu ci nikt niesprzeda;d

Cytat:
2005-11-16 20:29:28, Cytryn_126 pisze:
W Polmozbycie

Ale tylko na przedpłaty, ponieważ popyt przewyższa podaż

ja mam na sprzedaz rocznik 75... papiery, podloge bagaznika z nadkolem na ktorym jest numer, tabliczke znamionową no i tablice

jak ktos odbudowuje a ma problemy z rejestracją to w sam raz

W Brzeszczach k. Oświęcimia jest malec 75r z nr. 0000511, auto jest zburaczoene wiejskim tyningiem, ale można go doprowadzic do oryginały- cena 550zł. jak co to podaj maila to podesle ci fotki

Jakim cudem tak niski numer skoro od 1973 produkowali? Czy tez moze mi sie cos pomylilo? Z czystej ciekawosci pytam bo mie to zaiteresowalo

Cytat:
2005-11-17 10:06:03, Grzesiek75 pisze:
W Brzeszczach k. Oświęcimia jest malec 75r z nr. 0000511, auto jest zburaczoene wiejskim tyningiem, ale można go doprowadzic do oryginały- cena 550zł. jak co to podaj maila to podesle ci fotki

według moich informacji ten maluch jest już sprzedany.
przynajmniej właściciel mi tak napisał że nieaktualne ogłoszenie.

byłem go oglądaqć w piąteki i koleś twierdził, ze ma kupca ustawionego na sobotę, ale dla mnie był to blef aby mnie zachecic.
a skąd miałeś namiary na tego malca???

aja wiem gdzie taki w wawces toi. niewiem jaki rocznik, dzidzio mowil ze chyba 75 kurde sam nie wiedzial ale deske ma ejszcze ze spryskiwaczem z lewej strony i przelaczniiem swiatel w ogole bajerancki jest. blcach do poprawek ale nie bardzo zardzewiala.chrmowane klameczki od lufcikow i w ogole duzo takiego roznego klasycznego paskudztwa w nim siedzi. ale nie pwoeim gdzie stoi bo sie na niego ustawiam :]

Cytat:
2005-11-17 14:38:39, Grzesiek75 pisze:
byłem go oglądaqć w piąteki i koleś twierdził, ze ma kupca ustawionego na sobotę, ale dla mnie był to blef aby mnie zachecic. a skąd miałeś namiary na tego malca???

też byłem oglądać tego malucha w piątek
namiary znalazłem w jarmarku
mi tez mówił że ma kupca który go na pewno bierze w niedzielę
w sobotę dostałem sms że nieaktualne

Sprzedam mojego maluszka idealnie pasuje do twoich potrzeb ofertę ile możesz zapłacisz wyślij na priv

Korozja ale tu chodzi o oryginal fabryczny a nie replike;p

no widzisz nie doczytałem

nie no ale bez obrazy np w moim przypadku tez chce znow cosik stworzyc i dac nowe zycie..a kupno gotowego...to jak sex za pieniadze..jest fajnie ale i tak nieszanujesz tak jak wlasnej roboty;D

święte słowa Pat

O men ludzie ogarnijcie się może ?? Założyłem post z konkrentnym pytaniem a wy tu jakiś czerstwy kabaret urządzacie na poziomie Drozdy... Ręce opadają.

Cytat:
2005-11-17 18:36:45, MAJSU pisze:
...czerstwy kabaret...

szkoda mi Cie

pat dobry tekst

Na kabarety to ostatnio tu wielka moda!!! Ogólnie to moim skromnym, zdaniem robi sie tu wielki syf i hyde park !!!