Mechanik Wrocław polecam>>>

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byłem dzisiaj u niezłego fachmana, szczery co rzadko zdarza się wśród tego typu zawodu no i tanio, nie próbuje wyciągnąć kasy,ale mówi co i ile kosztuje. Wymieniał mi tuleje w wachaczu,rozrzad i powiem tylko tyle jest oki....super oki..tak wogóle polecił mi go kolega który robi u niego swego escorciaka, naprawde warto, Jak chcecie to sprawdzcie polecam >>Buforowa 110,wpodwórku za domem mały warsztat ,na płocie jest banner z napisem LIQUI-MOLY.. Pierwszy normalny fachmann

Cytat:
2005-10-20 22:46:51, PINKY pisze:
Pierwszy normalny fachmann

To się Wilk ucieszy

Trupi.........WILKU to jest cool mechanik ..a jak złoży swoje cztery kółka to....1/4 mili...

A tak z ciamkawości spytam... Widziałeś może u tego fachmana ten cudowny specyfik do czyszczenia układu paliwowego dizli? Pytam, bo słyszałem że masz diesla

TRUPI, TO NIE DIESEL,ALE XR3i chodzący jak diesel,ale już nie długo...A specyfik mam do czyszczenia wtrysków diesel w cenie 40zł to je to>>DIESEL SPÜLUNG
Środek do oczyszczania dieslowego systemu wtrysku. W większości przypadków jedno oczyszczanie z pomocą tego dodatku przywraca do pracy nawet bardzo zanieczyszczony system wtrysku. Oczyszczanie powinno przebiegać podczas przeprowadzania obsługi technicznej lub w charakterze profilaktyki, co każde 5000 km. Środek może być używany jako dodatek do paliwa, jak i z urządzeniem Jet Clean Gerät Plus. Wiecej informacji na stronie>>www.liquimoly.pl Mogę ci przywieść na spot.:]moje gg 3692355

Oki. Czyli do działu sklepy warsztaty wędruje info o polecanym mechaniku we WRoCku, Buforowa 110. To jeszcze mapka dojazdowa i fotka by się przydała. Może namówię Smoka na obcykanie tego, ma niedaleko