[s]OKRAGŁE KIERUNKI DO KLASYKA!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam do sprzedania nowe okragle boczne kierunki do duzego Fiata klasyka
ew.pytania gg.2000439

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-10-21 09:52:54 ]

orginal/rzemioslo i jaka cena? jak nie z kosmosu, to klepie. usiluje sie skontaktnąć na gg, ale jakby sie ine udalo, to napisz tu albo PM

cena 40zl z tego wzgledu ze sa nowe a co do tego czy sa fabryczne to niemam pojecia znalazlem je poprostu w garazu u dziadka

foto? napisy? metka? cokolwiek?

Jezeli jest to fabryka to daje 50zł!! Prosze o foto!!

na kierunkach niestety niepisze nic maja czyste pomaranczowe szkło

To ja odpadam!!!

pokupowane a nie masz ta,m jakichs wloskich napisow? (np TORINO)

hehe niestety nie z tylu maja jakas gume moze tam cos pisze ale niechce sciagac zeby cos nie rozwalic ewentualnie ze to nie oryginaly to spuszcze na przesylke czyli 30zl zakierunki

to z czego one sa ze za przesylke 10 zeta chcesz? coś przyciężkie. i tak ich nie chce. dizeki

to sie kurwa przejdz na poczte i zobacz ile co kosztuje najmniejsza paczka kosztuje 6zl niechcesz to po huj sie pytasz moze ktos inny bedzie chetny

Cytat:
2005-10-22 15:28:03, kazikk pisze:
to sie kurwa przejdz na poczte i zobacz ile co kosztuje najmniejsza paczka kosztuje 6zl niechcesz to po huj sie pytasz moze ktos inny bedzie chetny

zajebiste to bylo
nie ma co koles obniza 10zl migawki a ten jeszcze sie czepia jakbys pomyslal cieciu to bys sie skapnal ze obnizyl cene wiecej niz przesylka takze ja pier.....
julo i jego zaczarowany kolorowy swiat

Cytat:
2005-10-22 15:28:03, kazikk pisze:

Dobre to!!!

-----------------
http://plepleple.pl