[licencjat] Restrukturyzacja FSO Żerań...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc. Zabieram sie właśnie za pisanie pracy licencjackiej konczacej moje studia zawodowe - Kierunek Geografia, specjalizacja - Geografia ekonomiczna. Prace mam zamiar pisać o Fabryce Samochodów Osobowych Na Żeraniu,

I tu Prośba do Klubu FSO AK o Pomoc. Jesteście najwiekszym źródłem wiedzy o FSO, Był bym wdzieczny za jakiekolwiek materialy dotyczace tej tematyki, adresy stron www, tytuly i aytorów publikacji książkowych oraz jakiekolwiek informacje mogące pomódz mi napisać tą prace, W przypadku zdobycia odpowiedniej ilości materiałów uczelnia umóżliwi mi dalsze badania tej tematyki (łącznie z pomocą finansową) w czasie studiów magisterskich.

carvmachine@wp.pl - mój adres Mailowy

Dzekuje i Pozdrawiam.

Przemysław Szafraniec.

Za twój avatar nie będzie żaaaddnnnej pomocy

Cytat:
2005-10-13 14:10:55, JerryP pisze:
Za twój avatar nie będzie żaaaddnnnej pomocy

Avatar z epoki, niestety w tym czasie FSO najprężnij dzialalo,

Pozdrawiam i czekam na pomoc.

Jeśli się rozwijało to na przekór a nie dzięki tym z pod znaku pzpr. Ostatnio dr Sell wypowiadał sie w TV że na projekt nowego modelu warszawy gomółka stwierdził:
ludzie nie mają gdzie mieszkać a wam sie nowoczesnego samochodu zachciewa?
I Ghia poszła na półki
to samo było z innymi wcześniejszymi i późniejszymi projektami.

Na rzykład Warsem i Ogarem, czy Syreną Sport. Ale FSO wtedy nie miało przecież żadnej konkurencji, a coś takiego jak rentowność chyba w ogóle w komuniźmie nie istniało.

Ludzie do diabla kolega prosi o pomoc w konkretnej sprawie a wy już na PRL najeżdżacie?!!!!!!

Ja nie nejeżdżam na PRL, ogółem, ale idealny sytsem to to nie był.
Ale masz racje - trzeba mu jakoś pomóc.
Wydaje mi się,że najpewniejsze i najpełniejsze źródła informacji będzie miało samo FSO - sprubój się do nich zwrócić.

Jak zmieni avatar to będzie miał pomoc .
I tak musi konkretniej pytać bo ja już mało z okresu I młodości pamiętam . Nawet Adamus mnie zagiął w Toruniu na głupiej sprawie choć on wtedy się dopiero urodził a ja własnymy rencamy te taczki pchałem.

Cytat:
2005-10-13 18:52:31, JerryP pisze:
Jak zmieni avatar to będzie miał pomoc .

Przesadzasz, ja zwykle zapominam o złych czasach, zapomniałem już co mi złego zrobiła pzpr, potem solidarność, aws i jeszcze sld. Zresztą nie lubię polityki. Reszta poniżej....

Za to teraz mamy cudowne czasy i Polska jest potentatem w dziedzinie motoryzacji. Ej chłopaki...

Sorki kolegę za OT

kurwa mac! zejdziecie z tej cholernej polityki do wafla czy nie? kolega pisze prace, wiec jesli macie cos sensownego do zaoferowania to pomozcie mu.
byc moze dobrze by bylo wpasc na festiwal lub na szmate do norblina i pogadac m.in z panem inz. kleischmidtem.

Cytat:
2005-10-14 09:08:10, PAGAN pisze:
kurwa mac! zejdziecie z tej cholernej polityki do wafla czy nie?

O k****. Taki temat mnie ominal, hehe...

Niech Ojciec Dyrektor karze zatopić politykę

No to piewszy rozdzial juz mam PRL Kontra AWS

Cytat:
2005-10-14 09:12:50, Mokry pisze:
Niech Ojciec Dyrektor karze zatopić politykę

Ojciec Dyrektor sam kwacze na powitanie jak nakręcona kaczucha . A innych op*a zamordysta.

Tak na pierwszy rzut, to proponuje pozycję "Jest u nas fabryka w Warszawie...Opowiesc o FSO" fajna książka o wiadomej tematyce, sporo cennych informacji

Cytat:
2005-10-16 11:46:17, MacioBA pisze:
Tak na pierwszy rzut, to proponuje pozycję "Jest u nas fabryka w Warszawie...Opowiesc o FSO" fajna książka o wiadomej tematyce, sporo cennych informacji

dzieki, a autor, rok wydania , wydawnictwo ??

Wydawca "Daewoo-FSO Motor", rok około 1996, praca zbiorowa, pod redakcją Zbigniewa Bonieckiego.

dzieki.

cos wiecej??

Cytat:
2005-10-17 14:11:58, CarvMachine pisze:
cos wiecej??

klik, klik >>>