Sprzedam Poloneza Truck"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.. w zwiazku z tym iz dostałem innego "klamora" chce sie pozbyc tego co zostało z poprzedniego poldka... a wiec.. auto nieservisowane.. lekko podgnite.. brak tylnego mostu... i jednej obudowy skrzyni załadunkowej... rok prod 1992. silnik 1.6 benz/gaz wiecej szczególow na maila albo gg aha cena do uzg. od razu mówie ze jak potne go na kawałki dostaje od reki 700zł moja cena wywoławcza to ok 1200zł w całosci... auto pali i jezdziło ......do czasu...

wiecej fotek dla zainteresowanych... posle mailem...

hmmm blacha i burty wygladają całkiem świeżo
Truck to całkiem twardy herbatnik.
Kiedyś jeźdizłem takim z toną ołowiu na pace
Extreem Games

Podnosze wątek.... nikt tego auta nie chce?? przeciez on taki ładny po sesji egz. szukam mostu .. i bede go kompletował...

Cytat:
2005-01-19 22:04:40, Czarek_Rej pisze:
Podnosze wątek.... nikt tego auta nie chce?? przeciez on taki ładny po sesji egz. szukam mostu .. i bede go kompletował...

No i sie udało... zdekompletowac... tył poldka znalazł kupca... na złomnicy.
Oto co zniego pozostało... oczywiscie tez wyląduje na złomie.

P.S. Przepraszam że podnosze wątek, ale silnik z tego auta jest nadal na sprzedaż.... ok 200zł... za kompletny z osprzetem i skrzynią biegów... przypominam ze jest po remoncie. Mam faktury na czesci, remont przeprowadzilem sam.

Już lepsze to auto w tle na fotce nr.3

Cytat:
2005-10-24 21:50:16, Esperynek pisze:
Już lepsze to auto w tle na fotce nr.3

Moje espero... wczoraj pucowałem.. w nocy spadł deszcz... i jest brudne...

Cytat:
2005-10-24 21:56:30, Czarek_Rej pisze:
Moje espero... wczoraj pucowałem.. w nocy spadł deszcz... i jest brudne...

A bo jesienią/zimą/wczesną wiosną to co najwyżej usuwa się brud z wierzchu, a nie żadne tam pucowania przez pół dnia.