POMOCY !!! nie moge odpalic Escorcika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema mam pytanie co sie dzieje ze nie chce mi odpalic.Wczoraj przejechałem nim około 10 km i postawiłem,póżniej na wieczór juz nie chciał odpalic i rozładował sie akumulator.Więc dzisiaj wymieniłem nowe swiece i kable zapłonowe naładowałem akumulator.I dalej nie chce odpalic,łapie lekko ale nie odpala co to moze byc.Iskra do chodzi,paliwo jest ale nie pali POMOCY!!! Dziekuje za odpowiedzi

sprawdz najpierw cisnienie pompy paliwa, ale bez wlasciwego sprzetu nie dasz rady. I na poczatek sprawdz czy w ogole slychac pompe paliwa po wlaczeniu zaplonu, moze bezpiecznik padl.

ja miałem taki problem ale to z powodu rozrusznika który mi kobieta "przekręciła". objawy dokładnie takie same, pomogło podpięcie plusa prosto z akumulatora kablami rozruchowymi do rozrusznika (czarny kabel) odblokował się i działa do dziś.
słuszna rada z bezpiecznikiem ale skoro ledwo kręci to bym stawiał na prąd albo rozrusznik. upewnij się że na bank jest wkku naładowany, spróbuj na kablach może odpalić od kogoś...
Powodzenia

na pych go!! odrazu zapali!!

tam jest taki odpowietrznik jak go nacisłem i pzrekreciłem stacyjke to wyje**** bezyne wiec chyba pompa chodzi a gdzie znajduje sie ten bezpiecznik od pompy paliwa w którym miejscu dzieki

[ wiadomość edytowana przez: toradek dnia 2005-10-24 17:55:11 ]