MotoNews.pl

[k] termostat z 127 903 i docisk z 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak ktos ma - w stanie bdb to jestem chetny.

Termostat mam nowy w pudelku, docisk tez mam, ale mocno uzywany

mam docisk valeo do sc/cc900, niezbyt styrany. jeszcze pojezdzi.

Bart - upust za ten przerywacz bedzie? to sie dogadamy.

zoltus - ja mam wlasnie uzywke - i niepodoba mi sie sprzeglo - najlepiej jakas fote co bedzie widac stan wytarcia sloneczka.

Pat polecam sprzeglo z LUK-a,jest niedo zdarcia prawie,do jazdy po miescie ideal. Do konca uzytecznosci slopa potrzyma,tylko to jest niestety wydatek ok.200-300zł Wiadomo,ze u kazdego z kasa slabo ale wtedy mniej nerwow ze sprzeglem a psychika jest bezcenna... )Ja posiadam docisk ale raczej juz niejest uzyteczny do jazdy bo sloneczko jest z 3-4mm zjechane

Co do termostatu to kupuj tylko i wyłacznie nowy..... Najprościej dopasowac z 899. Wystarczy zaślepic otwór na czujnik i jazda. Natomiast różnica wynikająca z różnych kątów wyjścia przewodu do chłodnicy nie powinna sprawić problemu;] Ja taki termostat zainstalowałem do 903 i jest ok;]

dla mnie LUK to kibel po calosci. porownywalem w sklepie LUK'a do valeo czy sachsa i wyglada jak psu z dupy wyjete. nie warto na nie ani grosza wydawac. tylko valeo lub sachs

nie no tylko valeo...a co do wyjsc Simon - lanie niechce jzu rzeźbić znow w tym gownie i szukam gotowego nowego z 127. bart 903 ma i robimy dila;]

No to spox;]

i kazdy jest szczesliwy i kazdy usmiechniety;]

btw - czy wklad sam z termostatu jst wyciagalny? u Sp pamietam ze wyciagnal calkiem.

mam docisk z cc900 w stanie bdb,moge tez zaproponowac kolo zam. na docisk z malucha,termostaty tez mam ale urzywane ,moge pzrerobic oryginalny termostat 127 na wklad ktory jest ogolnie dostepny w sklepach na 87stopni

a ile bys sobei zyczyl za taki termostacik? i za taki docisk? bo mam nagrane ale moze masz taniej:d

to mam robic foty tego valeo czy nie? bo wlasnie jade do garazu

róbta róbta

masz fotosy docisku.

do starszych 903 ten docisk nie spasuje
dawniej siódemki mialy rozstaw srub taki jak w kaszlu
co to firmy to ja na valeo zamiatam i jest ok!

mam takie same i pasi. zolt cene juz nzamy tak?

jop, to co zabierac to z garazu i wysylac?