Na klubowiczów zawsze można liczyć

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po raz kolejny można sie przekonać ile warta jest brać klubowa
Ostatnio psioczyłam na esperaka, gdyż zdarzało mu się szarpać,przerywać i gasnąć. Zauważyłam,że gaz mi się coś "traci", ale (jak dzisiaj usłyszałam "typowe podejście kobity") myślałam,że teraz gaz dużo podrożał i jak tankuję zawsze za tę samą kwotę to przecież mniej gazu wchodzi
W dniu wczorajszym jeździł bez najmniejszego zarzutu. Dzisiaj jechałam do Katowic na groby z babcią i w połowie trasy esperak zaczął szarpać,przerywać stracił obroty i padł Próbowałam go odpalić a tu nico.Zadzwoniłam do jednego z klubowiczy ale ,że był poza Katowicami miałam trochę poczekać.Zatrzymałam pewnego mężczyznę i ów Pan zacholował mnie na najbliższy zajazd.Czułam okropny smród gazu, spytałam tego Pana czy jego auto jest na gaz,ale ten zaprzeczył.Miałam już mniej więcej odpowiedź co się stało.Ale żeby nie przedłużać -babcia była wystraszona tym ,że ulatnia się gaz, o sobie nie wspomnę (Adaś Ty wiesz ) Na ratunek przybył właśnie Adaśko,później dotarł jeszcze jeden klubowicz i dzięki temu mogłyśmy spokojnie dojechać do miejsca docelowego.Ponownie się przekonałam, że ZAWSZE można liczyć na klubowiczy. A moja babcia powiedziała: Ale Ty masz morowych tych chłopaków klubowych Wspomniała coś o rozładowaniu ciekawe co miała na myśli prawda Adasiu
Instalacja gazowa do sprawdzenia ,narazie trzeba jeździć na benzynie-drogo ale jaka przyjemna ta jazda

Reasumując: Dziękuję chłopaki z całego serducha

Cytat:
2005-10-24 21:06:32, basis pisze:
Zadzwoniłam do jednego z klubowiczy ale ,że był poza Katowicami miałam trochę poczekać.

Pewnie do Bogdana1, żeby przyjechał po Ciebie swoją SuperBrykąAutemZastępczym!!!

Cytat:
2005-10-24 21:10:39, Esperynek pisze:
Pewnie do Bogdana1, żeby przyjechał po Ciebie swoją SuperBrykąAutemZastępczym!!!

A może do mnie? albo Kolbera? Albo Darka?

Cytat:
2005-10-24 21:28:14, Czarek_Rej pisze:
A może

A morze to jest szerokie i głebokie

Cytat:
2005-10-24 21:34:41, Esperynek pisze:

Widać zes młokos... morze...a może to jest róznica... czyż nie?

Cytat:
2005-10-24 21:36:20, Czarek_Rej pisze:
Widać zes młokos... morze...a może to jest róznica... czyż nie?

Skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać

Cytat:
2005-10-24 21:38:28, Esperynek pisze:
Skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać

żal mi cię naprawdę

Esperynek chyba się doigra ..........

Cytat:
2005-10-24 21:10:39, Esperynek pisze:

Nie interesuj się szpiegostwem

A Kolberku do Ciebie też dzwoniłam ,ale usłyszałam pocztę głosową Chodziło mi o telefon do gazownika ,podobno znasz w Tychach ??

Cytat:
2005-10-24 23:37:03, basis pisze:
Nie interesuj się szpiegostwem A Kolberku do Ciebie też dzwoniłam ,ale usłyszałam pocztę głosową Chodziło mi o telefon do gazownika ,podobno znasz w Tychach ??

hmnnn.. jeżeli było po 16.00 to byłem na uczelni

a namiar na gazownika oczywiście podaje

GAZMOBIL mgr inż. Jacek Poterałowicz
tychy ul. Filaretów 31
tel. 217 60 72, kom. 501 40 66 30

Cytat:
2005-10-24 23:10:34, krzychu_ch pisze:
Esperynek chyba się doigra ..........

Się czepiacie gościa co najmniej jak mnie. Konkurencję mi chłopak robi

Cytat:
2005-10-24 21:34:41, Esperynek pisze: