SPOT Skarbimierz ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hmmm, ....
Chętnie wziąłbym udział w takim spocie 131/132 + "inne ciekawe fury"
Skarbimierz jako miejsce spotkania też mi sie podoba - Opole + Wrocław + okolice oraz Waszyscy Przyjezdni którzy zechcą.
Termin - chyba wiosna ?? np kwiecień ?? Może nawet 1.04 ??
Czemu nie zrobić wiosennego PrimaAprilisowego spota
(na poważnie co do terminu i faktu, ale niekoniecznie bez fajnych dowcipów )
z kiełbaskami ??
Jakby co - zgłaszam się do pomocy w organizacji.
Dajcie znać czy ktoś jeszcze byłby chętny.

wiec oczywiscie ja jestem chetny!!!!!!!!!

tez moge cos pomoc

pozdr

Hehe jedyne 350 km z Warszawy

Bolger, wiem, że to daleko, ale czy Nas odległośc przerazi ?? ;]
Osobiście gdyby tylko była możliwośc jechałbym te 350 km żeby zobaczyć na raz więcej fiorek i 132 w jednym iejscu, zwłaszcza takich ślicznych jak Twoja czy kolegów z Wrocławia
BTW: A czemu Wrocław się nie wypowiada ??
Tak, tak, SerU - posłuchaj, to do Ciebie
Zaproponowaliście ten Skarbimierz w połowie drogi a teraz cisza ??
Karbo i ja jesteśmy bardzo chętni, spróbujemy odnaleźć jeszcze kilku pasjonatów z Opola, bo mamy ślady namiarów.
Myśłę, że znajdzie się jeszcze i kilka osób z innymi furkami, które chętnie na takiego spota przylecą choćby popatrzeć, jeśłi tylko czas im pozwoli.
Chętnie zobaczylibyśmy inne ładne modele starszych Fiatów - Panowie ze 128 czy Maluszkami - naprawdę nie macie się czego wstydzić.
Opole wzywa Wrocław !! Odezwijcie się co Wy na to ??
Pozdrawiam. Kiejstut

Tu Wrocław...Tu Wro....hrrrr...kzzzz....zakłó.....enia....na lin...ii...Sły...sz...ymy...Was....do..b.rze...krzzzz....hrrrr...ziiii...piiiiiiiii...

No ja na to jak na lato Bardzo chętnie. Ze Skarbimierzem sprawa wygląda tak: 20.03. GDS robi otwarcie sezonu tuningowego więc ten termin raczej odpada ze względu na tłok (nie będzie gdzie postawić grilla nie mówiąc już o jakimś małym KJS-iku ), i każda 3 niedziela miesiąca to terminy spotów GDS-u, każda ostatnia niedziela to spoty "kogośtam" (bez obrazy-po prostu nie pamiętam ).

Ale....W każdą sobotę lotnisko jest wolne
Więc nie ma problemu. Myślę, że Rogacek, Jesion i reszta ekipy z Wrocka i okolic chętnie się zintegruje. Kiedyś zrobiliśmy wspólnie z DKT SQAD i FSO-PTK 2 dniowy spot piwno-grillowy z mnówstem atrakcji w postaci prób sprawnościowych i innych. Myślę, że możemy coś takiego ponownie zorganizować i zaprosić także kilku rajdowców z Worcka-mamy z Nimi pewne "kontakty"

Temat jak najbardziej na topie. Czekamy na wiosnę i heja

Dla zachęty parę fotek z tamtej imprezy 2 dniowej Naprawdę baaardzo sympatyczna atmosfera

Myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać. Nawet jakby padało, to są stare hangary i można się tam razem z furami zapakować

Ej, no Seru to ostatni zdjęcie z wódką na pierwszym planie to chyba, tak żeby mi na zachęte, co???? Ja można powiedzieć że już jestem zwarty i gotowy

Jesion-to ja Ci proponuję żebyś już się zaczął pakować

A tak na poważnie, to naprawdę trzeba mocno ruszyć ten temat i zorganizować coś większego niż tylko spot kilku samochodów

No jestem zaskos=czony. Gdyby 20km ode mnie byl spot youngtimerów to i ja bym odkurzył mojego MR-a . Napewno bede

Nie zwyklem planowac tak mocno do przodu, ale co tam, raz sie zyje.......BEDE. Bo chce TO zobaczyc! Juz kupuje zestaw Pampersow bo chyba ze szczescia sie posikam i .... jak zobacze tyle 131/132 w jednym miejscu...i to nie bedzie szrot.

Cytat:
...jak zobacze tyle 131/132 w jednym miejscu...i to nie bedzie szrot.

Piękny tekst

Mam nadzieje że jak zajede 125p to mnie nie pogonią

No!! Nareszcie coś drgnęło w spodniach Mlodych Wojowników !!
2 tygodnie wątek był bez odzewu i wreszcie

Teraz konkrety:
1) Termin - Czy weekend 2-3 kwiecień wchodzi w grę ?? Bo jeśłi tak ,to czasu mamy nie z awiele
2) Organizacja SPOTa - trzebaby chyba tam się przejechać, obejrzeć, obgadać, dowiedzieć czy wolne itd ...
3) Propozycja - z Opola Karbo i ja - możemy być wspólorganizatorami. Przydałby się ktoś z Wrocka. SerU ?? Jesion ?? Kto jeszcze ??
Może warto byloby się umowić na miejscu w któryś dzień ?? Podajcie propo spotkania namiejscu. Tylko weekend czy robocze popołudnie też wchodzi w grę ??

P.S. Ruszmy się, bo "ruda" nie prożnuje

Hehe tylko musiałbym stuningować 131,żeby dotarło na miejsce ... Chociaż wystarczy dotrzeć do Łodzi, a potem to już na sznurku można

Juz w kwietniu? Ja myslalem raczej o widelkach maj-sierpien, zeby wtedy, a tak to nie wiem, czy zdaze zalozyc grill i lampy okragle, nakladki na nadkola, spojlerek do zderzaka, naprawic szyby elektryczne, zamek centralny....jak spotkanie na wysokim szczeblu to wszystko tip-top powinno byc

Tralala pewna lala wjechała mi dziś w bok i skasowała przednie prawe drzwi, chyba najlepsze w całym samochodzie. Co to będzie, co to będzie ... na szczęście podobno jest bogata, więc jej tak bardzo nie zaboli.

Cytat:
Juz w kwietniu? Ja myslalem raczej o widelkach maj-sierpien, zeby wtedy, a tak to nie wiem, czy zdaze zalozyc grill i lampy okragle, nakladki na nadkola, spojlerek do zderzaka, naprawic szyby elektryczne, zamek centralny....jak spotkanie na wysokim szczeblu to wszystko tip-top powinno byc

E no jasne że pierwsze spotknaie to w kwietniu, ale może raczej w drugiej połowie. maj-sierpień, to wiesz, kolejne edycje

Ja rownierz sie pisze na zlocik.

Neutrino a moze by tak w niedziele 27.II. w Lodzi maly spocik?.Z tego co wiem to ekipa FSO ma byc i nietylko

Gdzie? O ktorej?