Syrena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dosc ciekawa syrenka
Strona

Autko konkretne zrobione pod 1/4.
Na sr.pl cos wspominał ze brak meisjca powoduje spadek mocy z powodu zlego dolotu.
Ciekaw jestem jak to bedzie hulac w przyszłym roku jak dojdzie dmuchawka do silnika .....

z czego ma tam silnik..bo na stronie nic nie pisze

Cytat:
2005-05-14 00:08:33, Buczek21 pisze:
z czego ma tam silnik..bo na stronie nic nie pisze

jest napisane ......... z syrenki tylko roztoczone cylindry i dodany jeden cylinderek

syrenka fajna ale z osiagami powyzej 18s na 400m to w sss nie ma czego szukac.

Panowie przecież to jest swap calibry 2.0 8v 115ps a nie żaden rozwiert.

Heh, miałem z tą syrenką kiedyś spotkanie na trasie. Jeszcze zielonym 128. Kurwa jakie to jest cholernie głupie wrazienie jak nie możesz dogonić Syreny!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja cały czas III i podłoga a Syrena jak od furmanki z gnojem ojeżdża. Oj zły byłem.........

Silnik z calibry wolnossacej.
Bdzie 2,0 turbo hehe
a auto ma mało mocy przez zły dolot.

Cytat:
2005-05-14 10:20:28, CZUCZU pisze:
Silnik z calibry wolnossacej. Bdzie 2,0 turbo hehe a auto ma mało mocy przez zły dolot.

eee wiesz co moze i tak ale pamietac trzeba ze syrena jest dosc ciezkim samochodem, a ja bym sie nie o dolot martwil tylko o to ze czesc chlodnicy zakrywa maska i to dosc spora, btw gdzie oni chca tam IC upchnac?

Na hamowni wypluło wynik nieiekawywłasnie przez zły dolot - własnie z nim obecnie kombinuja...
A Ic tez sie zmiesci hehe ......

Cytat:
2005-05-14 10:25:43, owz pisze:
(...) btw gdzie oni chca tam IC upchnac?

Nie ma rzeczy niemożliwych

jak to bylo? jak sie popiesci to sie zmiesci? czy nie ma co sie piescic musi sie zmiescic ??

No na 1/4 mili to faktycznie: najpotrzebniejszy jest centralny zamek i elektrycznie podgrzewane lusterka, każdy sej 1,2 go wydyma

Cytat:
2005-05-14 11:47:27, 2Rotor pisze:
No na 1/4 mili to faktycznie: najpotrzebniejszy jest centralny zamek i elektrycznie podgrzewane lusterka, każdy sej 1,2 go wydyma

1.2? dlubana 899 SPi wyciaga ok 19 sekund wiec dlubniety 1.1 bedzie ja raobil az milo sie patrzy. na 1/4 to to auto sie na pewno nie nadaje! chyba ze gosc jezdzi zeby auto pokazac a nie scigac sie a startuje zeby "zenady" nie bylo.

Startuje nim dla zabawy zeby pokazac ze syrena jest szybka.
oficjalnei ma najszybsza na 400 bo ta z silnikiem porshe nigdy nigdzie nie startowala...

A jak czytalem o jego planach to poczekajcie ten rok hehe.

to ja moim parchem bym go chyba obrobil jak dziecko

sryta nie dosc ze nie wyglada to nie jedzie. porazka

Cytat:
2005-05-15 06:28:04, ZoLt4R pisze:
to ja moim parchem bym go chyba obrobil jak dziecko sryta nie dosc ze nie wyglada to nie jedzie. porazka

za to parch wyglada zajebiscie ... a najlepiej na szrocie w zgniatarkach a jak jezdzi .. mmmmmmmm niechaj sie pochowaja porshe hehehehe
gratuluje dobrego humoru

Ale zes starocia odkopal niech cie a tak btw to chyba raczej objedzie zoltarowy parch ta sryte ale chyba nie oto chodzi by sie przekomazac jak dzieci w przedzszkolu objedzie czy nie

objedzie

Cytat:
2005-11-07 21:08:57, _KoRaS_ pisze:
Ale zes starocia odkopal niech cie a tak btw to chyba raczej objedzie zoltarowy parch ta sryte ale chyba nie oto chodzi by sie przekomazac jak dzieci w przedzszkolu objedzie czy nie

hehe jakos tak nawet na daty niepatrzylem ja sie tam przekomazac nie lubie i nie o to mi chodzilo !! niech sie tu nikt nie wzburza
a co do objezdzania ... to najlepiej by bylo jakby staneli razem kiedys gdzies do jakiegos "wyscigu" maluch pewnie dwa razy lzejszy syrena 2 razy mocniejsza .. pewnie bylby ciekawy widok