[126]Części różne (lampy ze wstecznym)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1 para kloszy troche popekane jak na fotce 15 zł
1 para kloszy w bardzo dobrym stanie wraz z metalowymi przegrodami. 30zł
1 para kompletnych w stanie idealnym jeszcze na jedej była cena( fotki pózniej dołącze 50 zł
Kierownica Raid wypolerowana na błysk. Jeszce nie obszyta ale wktótce bedzie. 35 zł
Wskaznik do 126p WAKUOMETR. Stan bardzo dobry wyjety z samochodu ale nie wiem czy działa ale w tym samochodzie co wyciagałem właściciel mówił że działał. 40 zł
Fotki na: http://snake.fajnafotka.pl/?=&3246_pageNo=0
Możliwa drobna korekta cen.

[ wiadomość edytowana przez: Muniek dnia 2005-03-30 18:48:44 ]

reflektuje na klosze z przegrodami za 30zł ewentualnie przeslij mi zdjęcia tych za 50zł na pogol@poczta.fm. Szczegóły dogadamy na prv albo podaj do siebie numer to się zgadamy co do szczegółów.

Cytat:
2005-03-30 18:21:24, Muniek pisze:
1 para kloszy troche popekane jak na fotce 15 zł 1 para kloszy w

daje dyche i wsio

-----------------
http://plepleple.pl

Wakuometr sprzedany.
Mam jeszcze komplet zderzakówchromowanych z mocowaniami jeden tylni z orginalnymi gumowymi kłami. Stan zderzaków 4+. Cena 50 zł. Wszystko pomalowane od wewnetrznej strony minią wraz z ucwytami i pryśnięte czarnym matem. Cene podaje kolega.
Jest jeszcze 1 para zderzaków chromowanych prostych ale chrom jest w stanie 3+. Znajduje sie na nich nalot rdzy. Jeden z mocowaniami i lampką. 35zł. Taka samo są zakonserwowane jak opisałem powyżej.
Mam jeszcze 2 zegarki do klasyka jeden VDO a drugi nie pamietam. Jakby ktoś był chętny to sa one po 15 zł stan bardzo dobry. Fotki beda w sobote

[ wiadomość edytowana przez: Muniek dnia 2005-03-31 19:15:16 ]

Odgrzebuję trupka. Nie ma ktoś do sprzedania tylnych lamp ze wstecznym?? Wiem, że podawano na forum stronę www, na której można było kupić nowe klosze do takich lamp. Są mi dość pilnie potrzebne. Pomóżcie .

Prawdopodobnie będę mógł załatwić komplet takich kloszy nowych, z magazynu sklepowego. Jutro dam znać za ile i czy w ogóle będą. Jesteś chętny ??