[S]Tablice z ksywką

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam takie pytanie czy ktos czasem z forumowiczow nie bylby zainteresowany takowymi tablicami z ksywkami? Bo chcemy zebrac wiecej ludu azeby moc ponegocjowac troszke cene. Teraz jest to 30zl/szt
Sa to tablice dokladnie takie jak oryginaly(te za 1000 zł)tzn tłoczone na blasze. Kazdy kto widzial u mnie to wie o co chodzi Poniżej wrzucam jeszcze fotki tak kontrolnie.

Gdyby ktoś był chetny to fajnie jakby kontaktowac sie na maila bo to najpewniej.
GSM tez wchodzi w gre oczywiście

Pozdrawiam
Mike

e-mail: mik55@poczta.onet.pl
GSM: 607209795
gg: 929151

jaki zbieg okoliczności

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2005-10-27 02:16:12 ]

a tobie o co chodzi ziom ?

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-10-27 11:47:25 ]

chodzi o to że właśnie niedawno poruszyliśmy ten temat

Cytat:
2005-10-27 08:44:40, gumbas5 pisze:
chodzi o to że właśnie niedawno poruszyliśmy ten temat

Temat byl poruszony w dziale dostepnym tylko dla klubowiczow...wiec skad ta burzawka... przeciez Mikee nie jest klubowiczem wiec jak niby mil widziec tego topica .....co do tablic to chetnie wezme ...pozatym masz ladne autko tez takie mialem.

czy auto jest ładne to bym dyskutował - jednakże porządnie zrobione (widziałem "na żywo")

a co do "burzawki" to nie zawuważyłem żeby gdzieś tu wystapiła

pozdro

Chodzilo mi o ten model H a nie o ten egz.....nie podoba mi sie obwieszanie auta plastikiem.

jesli sa tloczone to bylbym chetny..ale nie po 30 ./szt

Ja tez bylbym chetny...ale 3 dychy. :/ Czekam na jakies info ewentualne jak mialaby wygladac ostateczna cena

kuwa wy byście chcieli wszystko za darmo....za darmo umarło...

W rzeczy samej. Takie same tablice "normalnie" kosztują tysiaka, nawet zwykłe blachy to wydatek rzędu 150zeta. IMHO jakby cena zeszła do 25zl/szt to by było gites. Tablice są identyczne z oryginałami? Chodzi mi o krój czcionki, tło (odblask) itp. czy mają jakieś odstępstwa?

zwykle blachy w urzedzie to 98 zl. a 1 sztuka 60....pozatym te sa k.. nielegalne bez naklejek i ch.. warte na miescie i trasie - jak cie na nich zlapia masz przep..... no i czekam jak cos na cene.

[quote="mufaz"]Temat byl poruszony w dziale dostepnym tylko dla klubowiczow...wiec skad ta burzawka... [/quote]
sorki panowie. zle odebralem wypowiedz kolegi

rzeczywiscie nie mam dostepu do jakiegos klubowego forum wiec fajny zbieg okolicznosci

[quote="Race_D"]]Tablice są identyczne z oryginałami? Chodzi mi o krój czcionki, tło (odblask) itp. czy mają jakieś odstępstwa?[/quote]
tak wszystko jest to samo

Sluchajcie jesli chodzi o cene to ja ksie zbierze wiecej ludzikooff to bede mogl negocjowac cene. Moim zdaniem ta cena wcale nie jest duza.
jak cos to prosze o kontakt na maila bo powiadomie o odpowiedzi cos nie przuychodzi zawsze mi na maila :/

pozdrawiam