Jaki to silnik???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie możecie mi powiedzieć coś więcej na temat silnik który jest na zdjęciu. Jaki to silnik, czy to jest wtrysk czy co ???

To jest 1.6 na jednopunktowym wtrysku

[ wiadomość edytowana przez: taxi dnia 2005-11-16 18:43:15 ]

Ja nie widzę zdjęcia.

Cytat:
2005-11-16 18:42:04, taxi pisze:
To jest 1.6 na jednopunktowym wtrysku [ wiadomość edytowana przez: taxi dnia 2005-11-16 18:43:15 ]

taxi - to jest 1,6 ma mechanicznym wtrysku - montowany w mk4

Cytat:
2005-11-16 18:28:20, slawekj pisze:
Panowie możecie mi powiedzieć coś więcej na temat silnik który jest na zdjęciu. Jaki to silnik, czy to jest wtrysk czy co ???

Pozdrawiam wojnicz... Jakbys chcial coś przy nim robić mam numer do gościa z Tarnowa który robi wszystko w fordach Mam taki silnik w mk3. To mechaniczny wtrysk paliwa K-Jetronic. Bez gazu Ja w swoim mam bo nieziemsko to dużo pali

[ wiadomość edytowana przez: AgentCzor dnia 2005-11-17 09:39:53 ]

Dzieki wszystkim za zainteresowanie i odpoiedzi. Ale zastanawiam sie po przeszukaniu forum czy nie jest to KE-Jetronic bo znalazłem u siebie na błotniku pięciopinowe złącze diagnostyczne, a pod podszybiem dwa prostokątne pudełeczka wyglądające na komputer. Myle się czy faktycznie jest to KE-Jetronic??

Cytat:
2005-11-17 18:58:54, slawekj pisze:
Dzieki wszystkim za zainteresowanie i odpoiedzi. Ale zastanawiam sie po przeszukaniu forum czy nie jest to KE-Jetronic bo znalazłem u siebie na błotniku pięciopinowe złącze diagnostyczne, a pod podszybiem dwa prostokątne pudełeczka wyglądające na komputer. Myle się czy faktycznie jest to KE-Jetronic??

no właśnie miechaniczny wtrysk w esim to KE - Jetronic