| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-07-26 08:28:06 Hankooki juz od nowosci sa tragiczne
przynajmniej ja takie mialem od nowosci w Matizie wlasnie 5 lat temu po mokrym nie dalo sie tym jezdzic bo kazdy zakret stanowil wyzwanie
po ilosci przejechanych kilometrow widac ze nie jezdzisz zbyt wiele
wiec moze nie odczules wad tych opon moja rada to zmien jak najszybciej zreszta guma po 5 latach tez nie ma juz takich wlasciwosci jak nowa opona choc jeszcze mozna na nich spokojnie pojezdzic
|
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-07-27 21:25:20 nie słyszłem ani jednej dobrej opini na temat marki tych opon,
wiem że wiele czasopism motoryzacyjnych do testów samochodów koreanskich musiało wymieniac seryjne ogumienie(hankook)bo nie dało sie przeprowadzic na nich testów ![]() |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2005-07-28 07:49:31 wymień, bo to tragedia..ja jedna zime przejechałem na nich..ale głupi wtedy byłem
i to jeszcze jakie wyzwanie...zwłaszcza na zakrętach..i tył i przód wtedy ucieka.. ogólnie uwarzam, że ten kto jeździ na hankookach i wypowiada się pozytywnie o nich, to nie próbował jazdy na lepszych oponkach.. |
Maciek1980 HF MEMBER Hyundai Pony Warszawa | 2005-08-05 08:49:21 Hankooki trza wyrzucic jak najszybciej. Mnie lepiej jezdzilo sie na 3 letnich debica vivo niz na nowych hankookach. |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-08-05 22:18:05 sorki alee... jedno i drugie to "gówno' kumho to mniejsze kupa |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-08-07 09:11:26 a kto napisał że wypadly dobrze chyba producent
po drugie wydaje mi sie że są tez modele duzo wyższe z każdej marki opon a my t5u nie mówimy o takich tylko o seriach dla producentow samochodów pozdro, ja kiedyc miałem mnóstwo gazet motoryzacyjnych i jak były testy to te oponki w kazdym były mierne a na wodzie to juz masakra była, pamiętem jak na poczatku sprzedaży miałem numer moto magazynu test hyundaia accenta w kolorze fiolet i pół artykułu było na temat opon marki hankook |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2005-08-08 09:25:58 hankooki mają też zalety, są dobre np w lekkim terenie;
generalnie uważam że to opony do niezbyt szybkich, małych aut; na mokrym asfalcie faktycznie są do d... |