Moj maluszek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wrzucilem fotki mojego szerszenia. czekam na opinie..

no i gdzie te fotki ??????

nic niewidze

chyba jestem slepy bo nic nie widze

Też nic nie widzę.

male problemy techniczne...
wlasnie nad nimi pracuje...

niestety neostrada mnie zalatwila... sprobuje pozniej to naprawic... sorki wszystkim

może wrzuć do profilu pare

no można się było domyślić, że się do czegoś przyczepicie

ładny jest

Ładny klasyk nie ma co .
A zwłaszcza deskaq.
Zmniejsz rozmiar i wgrasz fotki sa za duze tylko 5te było ok !!!!

zdjecia juz sa!
no to piszcie!

niewiele jest czarnych maluchow na chromach, ale moze byc

Pterock był ostatnio na zajezdni na zlocie F&F tam mogliście go zobaczyc
Ja juz nie raz widziałem tego szerszenia na miescie... nawet zaparkowanego tuz pod wawelem.... nie zwineli Cie stamtąd ?
Silnik juz działa dobrze ? czy nadal sie tłucze ?
i ten lakier popraw
i jeszcze co do wygladu to te kołpaki mi jakoś nie podchodzą... i malowane na srebrno ramki reflektorow co juz Ci mowilem
Ale ogolnie fajny pomysł

Hmm z tego co widze to jeszcze sporo pracy Ci czeka zeby wygladal jak nalezy, zacznij od kolpakow to nie pasuje totalnie... A te chromy to serio w tkaim zlym stanie czy ja tylko na tych zdjeiach tak widze ?? Hmm ta kiera tesh jakas dziwna

parkuje na kanoniczej bo tam pracuje... nie zwineli mi go bo jest taki maly myk... ostatnie 10 m kanoniczej to juz strefa C wiec sie straz miejska nie czepia a goscie z kontroli C mysla ze tam jest strefa A to sobie parkuje lakier juz zaczalem poprawiac... bedzie dobrze! a jak znajde fajne felgi to kolpaki wyrzuce... wierz mi ze lepiej wyglada tak niz na tych felgach ktore mam

Nie wiem o co chodzi w tym aucie chromy i kołpaki. Pomysł na czarnego malucha w chromaj jest ok (na rajdzie studenckim był taki na białych rekinach cudo) ale dopracuj duperele i nie maluch nic na srebrno..szczegolnie plastików...brrrr.

chromy sa nawet ok. tylko auto jest brudne na tych zdjeciach

bardzo łądne autko, przy odrobinie zapału i pracy zrobisz z niego ekstra klasyka. powodzenia

ładnie się prezentuje

No cóz... jakiś dziwny. Kołpaki, brak obniżonego zawieszenia niedokończone wnętrze. Do poprawek i to dużych wg. mnie. Pomysł na kolor mi nie odpowiada. Mała taka trumienka.