Centralny zamek Accent 95r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zauważyłem,że kiedy zamykam kluczykiem drzwi,zamykają się tylko te w którym jest kluczyk,drugie zostają otwarte. Z tego co wiem powinny się zamknąć wszystkie. Zwróciłem na to uwagę niedawno ponieważ korzystam z pilota i tutaj jest OK. Autko jest z niemiec i nie wiem czy to normalne czy jakiś założony wynalazek a nie central fabryczny? Może ktoś ma podobnie?

Nikt nie ma centralnego

heheheh ja mam ...powiem ci tak jak masz w drzwiach keirowcy mastera to steruje on pozostałymi zamkami ale zdażały sie takie auta gdzie fabryczny c.z. był tak zrobiony ze z pilota zamykał drzwi wszytkie a z kluczyka tylko kierowcy.... jak jest fabrycznie w accencie nie wiem. dodam tylko ze w coupe jedne i drugie drzwi sterują z kluczyka pozostałymi

OK dziękuję czyli jest opcja,że tak musi być

da sie i tak i tak zalezy od podlaczenia i modulu centralnego zamka wiem bo siedze w tym od 3lat (centralne zamki, alarmy, etc).

Dzięki,jak znajdę chwilę to podjadę do machera od tych spraw i mi sprawdzi co można zrobić choć nie jest to wielki problem i generalnie mi nie przeszkadza ale skoro coś takiego zauważyłem to chciałem wiedzieć jak to jest. Pozdrawiam!