MotoNews.pl

Filmiki do ściągnięcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polecam 3 filmiki do obejrzenia:
1. o niezapinaniu pasów
2. o jeździe po alkoholu
3. o nieuwadze za kierownicą

...dają do myślenia...

3 FILMY - 14MB zip

Owszem, mocne filmy! Nasz o pasach jest niczym dobranocka w porównaniu z tymi filmami.
W każdym samochodzie w Polsce powinien byc ekran i koniecznosc obejrzenia takiego filmu przed uruchomieniem samochodu.

Cytat:
2005-10-23 15:22:52, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Polecam 3 filmiki do obejrzenia: 1. o niezapinaniu pasów 2. o jeździe po alkoholu 3. o nieuwadze za kierownicą ...dają do myślenia... 3 FILMY - 14MB zip

A u mnie tylko zielony obraz miga i jakies niezrozumiałe dźwięki.
Mam xp, więc chyba powinno działać...?
Pozdr. P.

hmm takich filmów jest duzo a fotek jeszcze wiecej tylko czy to cos daje??skoro "!wiekszosc znas!"wciska gaz do oporu zmieniac miegiem bieg....

Ponawiam pytanko - muszę cosik zainstalować, żeby obejrzeć te filmiki?
P.

Cytat:
2005-10-27 19:14:23, pyrekcb pisze:
Ponawiam pytanko - muszę cosik zainstalować, żeby obejrzeć te filmiki? P.

Myślę że tak, w następującej kolejności:
-DivX,
-Xvid, w czasie instalacji ODZNACZYĆ (standardowo jest zaznaczona) opcję, aby nie dekodował innych formatów
-AC3 Filter(dźwięk)
-Ogg Filter(dźwięk)
Wszystko znajdziesz na www.divx.pl w dziale DOWNLOAD

Albo GSpota i dowiesz się czego Ci brakuje.

Sprawdziłem... Chyba tylko XviD-a Ci brakuje.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-10-28 07:34:29 ]

Jeśli dobrze zrozumiałem pierwszy film, to zapinanie pasów i tak nie ma sensu, bo są 3 ofiary z czego tylko jedna nie miała zapiętych pasów. Zresztą - trzeba mieć wielkie szczęście żeby dostać i z przodu i z tyłu w sytuacji przedstawionej na filmie.

Filmiki extra.
Dają dużo do myslenia.
Powinni takie u nas nadawać po 20.00

Natomiast jeśłi idzie o te 3 zwłoki i pasy (o których pisął Piotr) to ja też nie wiem o co chodz.
Może ktoś kto zna b. dobrze angielski zakumał jaki meldunek przesyłał ten policjant?

Cytat:
2005-10-28 09:09:43, kisztan pisze:
Filmiki extra. Dają dużo do myslenia. Powinni takie u nas nadawać po 20.00 Natomiast jeśłi idzie o te 3 zwłoki i pasy (o których pisął Piotr) to ja też nie wiem o co chodz. Może ktoś kto zna b. dobrze angielski zakumał jaki meldunek przesyłał ten policjant?

O ile dobrze zrozumiałem:
"3 ofiary smiertelne w samochodzie. Kierowca w stanie krytycznym. Mówia, ze ten chłopak nie miał pasów"
A chodzi w skrócie o to że przy braku pasów chłopak wyleciał z siedzenia, zabił pasażerkę (głowa o szybę), i potem wracając złamał kierowcy kręgosłup (co słychać) i na końcu swoją dziewczynę.
Ma to przekonać, że nie zapinając pasów ryzykujemy nie tylko swoje życie.

Cytat:
chodzi w skrócie o to że przy braku pasów chłopak wyleciał z siedzenia, zabił pasażerkę (głowa o szybę), i potem wracając złamał kierowcy kręgosłup (co słychać) i na końcu swoją dziewczynę.
Ma to przekonać, że nie zapinając pasów ryzykujemy nie tylko swoje życie

O W MORDE!
Ale żeś to rozkminił!
Nie miałem pojęcia że właśnie o to chodzi!