(126P) KOREK PALIWA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy mozna wymienić wkładke w korku paliwa.Wczoraj pod szkoło ktos mi go podp.... . Pewnie wyrzuci go 10 metrów dalej a ja tylko sie wku.... Nie che mieć każdego innego kluczyka. Prosze o rade.

Tylu właścicieli 126p i ani jeden nic nie wie. Prosze o rady bo mam w domu stary korek i wole kupić wszystkie nowe wkładki niż mieć kilka kluczyków.

[ wiadomość edytowana przez: muniek dnia 2004-11-03 12:15:32 ]

spox a jakim maluszkiem jezdzisz
el czy fl jezeli el to sie da jezeli fl to nie

Fl , juz raczej mozna temat zablokowac bo kupiłem korek (rzemiosło) bo musiałem ale o jakości nie wspomne

Cytat:
2004-11-03 12:39:02, Muniek pisze:
Fl , juz raczej mozna temat zablokowac bo kupiłem korek (rzemiosło) bo musiałem ale o jakości nie wspomne

wiesz co jak ja kupiłem auto to miało korek bez zamka (wiadomo zostawiłem na stacji benzynowej), poszukaj może do Fl' znajdziesz (po co na kluczyk - beny Ci nikt nie podprowadzi raczej a żeby czegoś do baku nasypać/nalać to też chyba nie)

ja od kad pamietam nie mam na kluczyk (sam przerobilem korek bo seryjny mi sie nie podoba a tak przynajmniej jakos to wyglada ( w profilu zdj nr 3 ) zamek do korka nie potrzebny tylko wiecej klopotu z niego niz pozytku

pozdrawiam

ja proponuje wsadzic caly wlew od elganta-kupic zestaw bebenkow i miec wszystko naa ladny dwustronny kluczyk(jeden)...tylko nie wiem ile kosztuja wkladki-mi sie kiedys komplet fabrycznych nowych trafil za 20 zlotych ale to byla okzaja.

Witam.

Ostatnio stalem sie posiadaczem Eleganta i troszke boje sie o zawartosc baku.
Czy korek wlewu paliwa z CC (zamykany na kluczyk) bedzie pasowal do wlewu w 126p? Jezeli nie to czy sa dostepne na rynku korki z kluczykiem?

Znalazlem na allgro ta aukcje korek CC - z tad moje pytanie.

Pozdrawiam.

od cc, uno na pewno od SC chyba juz nie

Ja sobie dokupiłem w normalnym sklepie korek rzemieśliniczy do EL.

Cytat:
2005-10-25 08:57:08, dooh pisze:
Ja sobie dokupiłem w normalnym sklepie korek rzemieśliniczy do EL.

Tez tak zrobilem. Dzieki za odzew .

Panowie cena beny rośnie więc wydaje mi sie ze koreczek na kluczyk jest na czasie, zwłaszcza jak ktoś zostawia autko np przed blokiem, a to ze trzeba sie potrudzic o otwarcie go na stacji, no to chyba nie problem. wiadomo są wady i zalety, ale ja preferuje na kluczyk czuje sie bezpieczniej hehehe