MotoNews.pl

Kręciołek olkusz/bolesław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Razem z kumplem postanowiliśmy odnowić kręciołki które kiedyś organizował Rekin . Pierwszy odbył się właśnie dzisiaj tj.16.10.2005(niedziela) . Zapraszam wszystkich chętnych z okolic i nie tylko do wzięcia udziału w kolejnym który odbędzie się 30.10.2005(niedziela) w bolesławiu za olkuszem zbiórka pod hypernovą w olkuszu o godz 11 Gwarancja dobrej zabawy wjazd za free. Jeszcze raz zapraszam wszystkich zrzeszonych i tych nie zrzeszonych po prostu wszystkich zapaleńców kręciołków (nieważne jakim autem ważne by się toczyło)

aaa pomylka to za 2 tygodnie mysle ze sie zjawie pozdro

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-10-16 16:55:33 ]

Wybory są za tydzień natomiast kręciołek za dwa tygodnie w niedzielę więć nie widzę żadnego problemu Jeszcze raz podkreślam 30 października od dziś za 14 dni. KRAKÓW GÓRĄ

[ wiadomość edytowana przez: pawel_85 dnia 2005-10-16 16:58:56 ]

bez pilota sie startyuje? hyhy....jak zlozymy motor do tego czasu (mam nadzieje) to sie pojawie bo az mnie juz skreca z braku upalania

Bez pilota trasa race prosta jak sie śmiga to 1:30sek i meta i tak trzy razy a potem to do póty jak sie co nie urwie abo sie gdzie nie wjedzie

rozumiem że nawierzchnie już troche odswierzyliscie, bo jak tam upalałem 2 tygodnie temu to po 15 minutach kamienie z opon bieżnik kostkami powyrywały.
za dwa tygodnie jest prawdopodobnie rallysprint w będzinie , jak uda mi się poskładac w koncu auto do kupy to startuje w Będzinie ,
pozdrawiam

No ja bede , szkoda że nie wiedzialem ze dzis jest bo tez bym wpadł , gratuluje pomysłu pozdro

co raz bliżej do kręciołka nawierzchnia raczej wysprzątana jeszcze raz zapraszam

Cytat:
2005-10-16 20:24:02, Blady pisze:
rozumiem że nawierzchnie już troche odswierzyliscie, bo jak tam upalałem 2 tygodnie temu to po 15 minutach kamienie z opon bieżnik kostkami powyrywały. za dwa tygodnie jest prawdopodobnie rallysprint w będzinie , jak uda mi się poskładac w koncu auto do kupy to startuje w Będzinie , pozdrawiam

Nio wlasnie jest w Bedzinie
Chcialem sie przejechac do Olkusza w koncu ale chyba zawitam pod OSiR

do kręciołka jeszcze tydzień przypominam

Ja bym sie wybral daleko nie mam ale jedno pytanie gdzie to tam jest i czy musze jechac do olkusza ?? bo do bolesławia mam blizej pare kilometrów ale nic jak cos to gdzie mnie wiecej w olkuszu jest ta hipernova bo mi sie szukac niechce

pozdro

jesli chcesz jechacna kreciolek to musisz jechac do olkusza no tam jest plac

oki luziki sie pojedzie czyli musze szukac hipernowy w olkuszu o 11 w niedziele ??

jak jedziesz trasą na kraków to po prawej stronie w centrum olkusza. spotkanie to odbywa się dlatego tam ponieważ miejsce w którym odbywa się kręciołek jest trudne do samodzielnego odnalezienia przez osoby z daleka dzięki za odzew

nie musisz jechac z jaworzna przez olkusz.... mozesz od razu walic na boleslaw.. pomaranczowy ci dokladnie wytlumaczy...

hyba ze ktos jedzie z mojich stron i jedzie przez jaworzno ??

Ja postaram sie być wezme grilla to sobie zrobimy małe party, mam nadzieje że pogoda dopisze , aha ubierzcie sie ciepło bo tam czasem strasznie wieje ps. proponuje podwiesic temat

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2005-10-28 19:02:19 ]

jak było? kręcioł sie odbył?
ja byłem na placyku w piątek puźnym popołudniem-było superowo,traska ułozona podobnie jak zwykle,choć miejscami ciaśniej...