Wiosenny zlot LKP DOLNY ŚLĄSK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rozpoczynam wstępne przygotowania. oczekuję wsparcia od klubowiczów z dolnego śląska w organizacji zlotu. jako wstepne miejsce proponuję góry sowie. jako bazę noclegową możemy wybrać srebrną górę. na pewno możemy zorganizować rajd po górskich serpentynach znanych z rajdu polski.

potrzebuję:

1. orientacyjną liczbę uczestników zlotu ( średnia z imprez LKP)
2. wsparcia w wyszukiwaniu miejsc w celu rozegrania kjs-u
3. listę osób które chcą pomóc w organizacji

lista proponowanych atrakcji

1. strzelanie z łuku ( zamiast rzutu tarczą)
2. zwiedzanie starych twierdz z czasów napoleona
3. możliwe sporty extremalne
4. zamiast ścigania po prostej górska trasa z dużą liczbą zakrętów.

rogacku..na lubelszczyznie jest juz zamowiony tor karttingowy i dwa osrodki..trzeba bedzie wiec poustalac sporo rzeczy z rada LKP ....
pozdrawiam arsen

Cytat:
rogacku..na lubelszczyznie jest juz zamowiony tor karttingowy i dwa osrodki..trzeba bedzie wiec poustalac sporo rzeczy z rada LKP ....
pozdrawiam arsen

ja nic nie wiem. jeśli tak to trudno. jesień ma być w warszawie więc dolny śląsk odpada na cały rok

zgadza się jesień jest nasza,a przygotowania powoli trwają,o ile wszystko wyjdzie to będzie naprawdę ciekawie.niezależnie jaka będzie decyzja,Lublin czy śląsk,dajcie znać to będę organizował wsparcie ze strony sponsorów(Platinum i ...).może niech i lublin i śląsk przedstawią swoje propozycie i klubowicze w formie ankiety zdecydują gdzie chcą pojechać.

Pamiętajcie - slask, lubelszczyzna czy wawa wyścig na 400m ma byc

Miejsce zloty wybierzemy za pomocą ankiety po przedstawieniu z obydwu stron propozycji.

spokojnie...miejsce wybierzemy w ankiecie....najgorsze ze zarówno wrocek jak i lublin są fajnym miejscem na zlocik.

pozdrawiam

Czas zwiekszyc liczbe zlotow... A tak powaznie to cieszy, ze coraz wiecej osrodkow jest chetnych do organizacji. Powoli trzeba bedzie organizowac glosowania jak w przypadku olimpiady hehe Proponuje po prostu przedstawic propozycje, w miare mozliwosci jakies fotki, linki do stron osrodkow, a pozniej zrobimy ankiete.

Cytat:
2005-09-30 14:04:15, zax pisze:
spokojnie...miejsce wybierzemy w ankiecie....najgorsze ze zarówno wrocek jak i lublin są fajnym miejscem na zlocik. pozdrawiam

Nie, najgorsze jest to, że znowu zlot będzie na drugim końcu Polski

Cytat:
2005-09-30 11:47:58, Koliber_111 pisze:
niech i lublin i śląsk przedstawią swoje propozycie i klubowicze w formie ankiety zdecydują gdzie chcą pojechać.

Dokładnie tak!

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2005-09-30 14:37:31, Huey pisze:
Nie, najgorsze jest to, że znowu zlot będzie na drugim końcu Polski

I co z tego - dla chcącego nic trudnego

Cytat:
2005-09-30 12:04:56, janisz pisze:
Pamiętajcie - slask, lubelszczyzna czy wawa wyścig na 400m ma byc

w wawie 400m będzie napewno i to w Modlinie i będziesz miał okazię zmierzyć się z 110 2,0 16V Barana,prosiakiem Pawła,a może i z camaro Mortena,oraz oczywiście z moją 111 super 1600

Cytat:
2005-09-30 12:14:18, Leszek_Gdynia pisze:
Miejsce zloty wybierzemy za pomocą ankiety po przedstawieniu z obydwu stron propozycji.

no właśnie... czekamy na oferty w zalakowanych privach na profil rady...

a poważnie: panowie, przygotujcie programy, oferty noclegowe, kulinarne... i wybierzemy

Cytat:
2005-09-30 15:57:30, Koliber_111 pisze:
<...>,oraz oczywiście z moją 111 super 1600

ciakwe, czy twoja 111 znów dostanie od mojej formy czy nie...

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2005-09-30 18:16:15 ]

Ja mogę zająć się noclegami i ogniskiem, z racji, że nie ma praktyki w organizacji samych wyścigów. Proponuję konkurs na ilość zjedzonych kiełbas i ewentualnie dla extremistów, konkurencja - bieg w trakcie, którego trzeba wypić, biegnąc jednocześnie, największa ilość piwa.
P.S
Tutaj bieg z maślanką będzie osobną konkurencją
DEx

Cytat:
konkurencja - bieg w trakcie, którego trzeba wypić, biegnąc jednocześnie, największa ilość piwa.

a moze po prostu konkurs, kto wypije wiecej piwa?
albo zje wiecej kielbasy?

a strzelanie z łuku??? nie podoba się wam?? to może do ruchomego celu?? powiedzmy kogoś z rady puścimy biegiem z tarczą na plecach

Cytat:
2005-09-30 21:33:14, rogacek pisze:
a strzelanie z łuku??? nie podoba się wam?? to może do ruchomego celu?? powiedzmy kogoś z rady puścimy biegiem z tarczą na plecach

Tarcze namalujemu mu na koszulce

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

[ wiadomość edytowana przez: Yanosik dnia 2005-10-01 14:21:02 ]

Łuki to też fajna zabawa, ale to trzeba będzie zorganizować przed ogniskiem, bo wtedy faktycznie ktoś,……………….na przykład z rady może dostać strzałą.
Proponuję następną konkurencję, składanie gaźnika na czas, a dla profesjonalistów konkurencja z opaską na oczach.

strzelanie mi sie bardzo podoba.

Cytat:
powiedzmy kogoś z rady puścimy biegiem z tarczą na plecach

aa takie to nawet bardziej.
Jakby braklo radnych ,to moze Arsen przyjedzie....

Cytat:
2005-09-30 15:57:30, Koliber_111 pisze:
w wawie 400m będzie napewno i to w Modlinie i będziesz miał okazię zmierzyć się z 110 2,0 16V Barana,prosiakiem Pawła,a może i z camaro Mortena,oraz oczywiście z moją 111 super 1600

Zaprosiłeś ich?!?