MotoNews.pl

Sprzedam MALUSZKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tematem niniejszego postu jest biały Fiat 126P rocznik 1991, przebieg ok. 80 tyś. km. Mam ten samochód od 2002 roku i przez cały ten czas uzytkowała go żona jako przyrząd do przemieszczania do pracy, raptem 8 km dziennie. Stan techniczny wg mnie niezły, blacharka jak na ten rok też ciekawa. W 2002 roku, wymieniłem zbiornik paliwa, rozrząd, akumulator, zwrotnice. Ma rewelacyjne ogrzewanie, w zimie można jeździć w koszuli. Optycznie pas przedni ma pęcherze oraz dół tylnego lewewgo błotnika. Do wymiany uszczelka skrzyni biegów Jeżeli ktoś będzie zainteresowany zdjęciami, prześlę na maila, bo do tej pory nie nauczyłem się umieszczać zdjęć na forum. Cena tego pojazdu jest do dogadania.
Przegląd ważny do maja 2006 roku, rata OC do opłacenia, do maluszka dodaję radio JVC z auto reversem

[ wiadomość edytowana przez: Wolf_Gliwice dnia 2005-10-27 08:06:29 ]

[ wiadomość edytowana przez: Wolf_Gliwice dnia 2005-10-27 08:13:17 ]

Dorzucam do oferty komplet kół zimowych; opony Dębica
Frigo S-30 /po przebiegu ok.2,5kkm/ + nowe felgi w cenie 1/2 poniesionych kosztów zakupu.

rzuć mi fotki na maila
kolber7@o2.pl

i określ sie mniej więcej z ceną

dzięki i pozdro

...na razie odwołuję....
P.

[ wiadomość edytowana przez: pyrekcb dnia 2005-10-30 17:35:24 ]

Cytat:
2005-10-28 09:53:27, AdamZuk pisze:
Dorzucam do oferty komplet kół zimowych; opony Dębica Frigo S-30 /po przebiegu ok.2,5kkm/ + nowe felgi w cenie 1/2 poniesionych kosztów zakupu.

Tzn....?

Tzn...?
Inaczej mówiąc mam do sprzedania po Maluchu komplet kół na zimę jak w opisie za, które zapłaciłem 620zł a liczę na 300-320zł ze sprzedaży.
Właśnie postawiłem u znajomego oponiarza w/w koła w komis/ wg którego cena jest własciwa tylko porzebny jest śnieg i klient/ Stan opon jest bdb. Wolę sprzedać kompletne koła chociaż same opony pasują również do tico.