MotoNews.pl

Zemsta byłego męża na samochodzie obecnego fagasa byłej żony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Fajny Tjónink z tego wyszedł
Tomkowi M. na najbliższym zlocie tak zrobimy

hm gdyby moja kobieta zrobila to samo w espero to bym ja chyba powiesił

gdyby ktos dobieralby sie do mojej kobiety to bym se jeszcze fele wzial na pamiatke

Cytat:
2005-11-04 22:14:53, patrykowski pisze:
hm gdyby moja kobieta zrobila to samo w espero to bym ja chyba powiesił

no ale to facet zrobil

jak można przecież to Mpower...

Cytat:
2005-11-04 22:33:40, Cwikus pisze:
gdyby ktos dobieralby sie do mojej kobiety to bym se jeszcze fele wzial na pamiatke

Heh, ale to go laska puściła, znaczy jak sobie wybrał taką co poleciała za innymi tzn. że albo z koleżką coś nie tak było i odeszła, albo "to zła kobieta była" i im wcześniej pójdzie sobie tym lepiej.

Cytat:
jak można przecież to M power

Ze 2 czy 3 lata temu dziekanowi na Mechaniczno Technologiczym w Polibudzie śląskiej, za to że kazał sobie za zaliczenie kupować jego książke za 100 zł, studenci napisali gwoździem na jego nowej 607-mce "DAR MŁODZIEŻY"

[ wiadomość edytowana przez: Michal-500 dnia 2005-11-04 23:47:21 ]

Cytat:
2005-11-04 23:43:09, Michal-500 pisze:
Ze 2 czy 3 lata temu dziekanowi na Mechaniczno Technologiczym w Polibudzie śląskiej, za to że kazał sobie za zaliczenie kupować jego książke za 100 zł, studenci napisali gwoździem na jego nowej 607-mce "DAR MŁODZIEŻY"

Po czym ów dziekan uwalił cały rok na swoim przedmiocie......

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2005-11-05 00:18:11, Adam4302 pisze:
Po czym ów dziekan uwalił cały rok na swoim przedmiocie......

Na Polibudzie Śląskiej było więcej takich "Pedagogów"
Ja na Polibydzie Rzeszowskiej miałem zjęcia z Mechaniki Ogólnej
z jednym docentem Z. właśnie z Polibudy Śląskiej,
pamiętam, że uwalił wtedy prawie cały rok na 92 osoby (II semestr) zdało u niego tylko 6.
A na III semestrze studiowało juz tylko nieco ponad 20 osób.
Ech.. to były czasy.......
Zarwane noce, wyczekiwania pod pokojem, zaliczenia, egzaminy......
Nawet na Juwenaliach nie dał nam spokoju i były zajęcia z Mechaniki

jak wkleic zdjęcie do postu?? Może głupie pytanie ale w wyszukiwarce nie znalazłem. Zdjęcie mam w jednym z folderow na kompie a jak klikam w "obrazek" to każe mi wpisywac jakis adres URL

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=64172&c=0&f=17

No dzięki Zoltar ale niestety nie zrobiono mnie jeszcze memberem więc wyświetliło sie że nie mam uprawnień do ogladania tamtej stronki. Może więc ktoś łopatologicznie mi to wyjasni?

Proszę

No to jestem w szoku, juz dawno bym sie spytał jak się wkleja zdjęcia gdybym wiedział że to skutkuje memberem
Ale tak na poważnei to dzięki bo chyba ze 3 miechy na to czekałem i szczerze mówiąc jak codziennie przegladałem wątki to wnerwialo mnie to "nie masz uprawnień..bla, bla, bla" Dzięki serdeczne jeszcze raz i juz patrzejak się wkleja zdjęcia

Dobra chyba zalapalem jak się robi to zdjęcie w wątku więc uwaga, może się uda, to zdjęcie znalazla moja Madziarka, chyba tez jakas zemsta..

no i ch...

No to się udało w końcu

no fakt faktem uszkodzenia saale da sie to naprawic no pan od Mpower'a pokazał co to znaczy byc nieziemsko zły....