Gdzie tanio kable wn na slasku?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pytam, bo czas wymienic a nie za duzo funduszow na to mam

i jeszcze przelacznik do swiatel tez by sie tanio przydal

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2005-11-25 14:30:11 ]

ja kupiłem sen-tech w ABC hurtowni Daewoo na Paderewskiego...

tel. 25 55 711

płaciłem 50 zł...

Boguś mi wspominał, ze w chorzowie na Gałeczki maja podobno najlepsze kable.... TESLA - za 80 zł

pozdro

cwikus akurat oszczednosc na kablach to ci moze bokiem wyjsc nie masz kasy to sie wstrzymaj..no chyba ze samochod w ogole nie chce jezdzic

Cytat:
2005-11-25 14:47:59, qbaj pisze:
cwikus akurat oszczednosc na kablach to ci moze bokiem wyjsc nie masz kasy to sie wstrzymaj..no chyba ze samochod w ogole nie chce jezdzic

Racja!!....tym bardziej że masz LPG!! ....a Kolber napisał już wszystko co ja mogłem napisać

Ja mam jakies sentechy w sklepie do 1.5 ... jak chcesz to Ci opyle.. ino nie pamietam ceny. mam tez Janmory

Czarek zerknij po ile masz najtansze.

Na kable nie mam zamiaru wydawac wielkiej kasy wlasnie przez to ze mam LPG i bede czesto je wymienial.

Cytat:
2005-11-25 20:38:46, Cwikus pisze:
Czarek zerknij po ile masz najtansze. Na kable nie mam zamiaru wydawac wielkiej kasy wlasnie przez to ze mam LPG i bede czesto je wymienial.

~
ciekawa koncepcja ....no nic...jak pierwszy raz porządnie pierd...nie, może uda się wyciągnąć wnioski ...

jakie przewody najlepsze

NGK, BERU, te jakies Sentech itd, czy może orginalne daewoo ich koszt to ok 50 zł,

od kilku lat mam beru sa dobre tyle ze kosztują cztrerokrotnie więcej niz orginlne, a niechce juz przepłacac.

Wiktor .Czterokrotnie droższe???Ja kupowałem oryginały za 165 zł.Różniły się baaaaaaaardzo od oryginałów za 60 zł.Z jakiegoś grubszego przewodu i nie wchodziły w uchwyty.

Kombinatorzy! Kombinujecie, jakbyście kupowali towar za 100 tys zł i szukali podobnego za 70 tys zł.
A 4x droższe kable muszą być 4x lepsze - inaczej po co przepłacać?

Cytat:
2005-11-25 23:09:47, bogdan1 pisze:
~ ciekawa koncepcja ....no nic...jak pierwszy raz porządnie pierd...nie, może uda się wyciągnąć wnioski ...

w drugim aucie ta metoda jakos sie sprawdza i gaz tam nigdy nie pierdyknal pomimo tego, ze drugie auto nie jest oszczedzane

Ku uciesze piotrka i innych kupilem janmory za 90zl bo auto bylo potrzebne na juz

no 4 krotnie drożesz beru kosztowały okolo 200 zł, napewno były lepsze chociaż by dolatego ze w 10 letnim samochodzie miałem tylko orginalne od nowosci i właśnie te beru...

Cytat:
2005-11-26 12:32:22, Wiktor_ pisze:
no 4 krotnie drożesz beru kosztowały okolo 200 zł, napewno były lepsze

W to nie wątpię, ale 4x droższe muszą być 4x lepsze - czy były to się nie dowiedziałeś, bo 10 lat to za mało

Cytat:
2005-11-26 11:28:20, Cwikus pisze:
Ku uciesze piotrka i innych kupilem janmory za 90zl bo auto bylo potrzebne na juz

Teraz mnie rozj...łeś... U mnie SENTECHY są po 85... janmory mogles miec po max 60... drugi koliberek... przeplacił 100za jeden tloomik

Cytat:
2005-11-26 15:54:32, Czarek_Rej pisze:
Teraz mnie rozj...łeś... U mnie SENTECHY są po 85... janmory mogles miec po max 60... drugi koliberek... przeplacił 100za jeden tloomik

mnie też!...

Cudotwórca!!...Janmor 90zł ....dawaj adres sklepu -damy im Nobla za rekord DROŻYZNY ....tyle to nawet bardzo porządna Tesla nie kosztuje w detalu /nawet pewnie z wymianą/

jan-morow byly 2 rodzaje, wzialem te drozsze "bo costam" - zlote pudelko z czerwonymi napisami bodajze... tansze kosztowaly cos 60zl

Cytat:
2005-11-26 15:54:32, Czarek_Rej pisze:

ja za sentechy dałem 50 zł

co do tłumika.. to tłumaczyłem Ci sytaucję.... tłumik poszedł sie walić na dzień przed wyjazdem starszego w trasę.........
nie było za bardzo czasu na cudowanie.......

ale teraz juz wiem , ze jeżeli jakąś część będę potrzebował to dryndam do Ciebie STARUSZKU

Cytat:
2005-11-26 21:33:56, Kolber7 pisze:
ja za sentechy dałem 50 zł co do tłumika.. to tłumaczyłem Ci sytaucję.... tłumik poszedł sie walić na dzień przed wyjazdem starszego w trasę......... nie było za bardzo czasu na cudowanie....... ale teraz juz wiem , ze jeżeli jakąś część będę potrzebował to dryndam do Ciebie STARUSZKU

Piekary & Ochajo !...łaczcie się! ....w naiwności i szerokim geście portfeli !

P.S. nie nazywaj Czarka "staruszkiem"!....dopiero pierwsze dziecko ma "w drodze" ...wszystko przed nim

Cytat:
2005-11-26 22:33:55, bogdan1 pisze:
P.S. nie nazywaj Czarka "staruszkiem"!....dopiero pierwsze dziecko ma "w drodze" ...wszystko przed nim

Ja o czyms nie wiem? jakie dziecko? czyje? kto? z kim? gdzie ? jak? B1 nie wiem co piłes..... ale tez to chce