MotoNews.pl
4 Pytanie do ludzi z Włocławka (116575/53) - PT

Pytanie do ludzi z Włocławka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaka jest nawierzchnia na terenie byłej jednostki wojskowej przy ul. Brackiej?

w najbliższą niedzielę będzie tam rajdzik amatorski (eliminacja włocławskiego mistrza kierownicy )- nie jest to kjs, tylko takie tam sciganie wokol pacholkow, nie zbiera sie zadnych punktow do licencji ani nic w tym stylu, mozna to raczej potraktowac jako trening... zreszta interpretacja dowolna.

Tu sa 'szczegoly' >> http://www.automobilklub.q4.pl/?id=2&news=120
Wpisowe 40 zl dla niezrzeszonych, 20 zl dla zrzeszonych, BK to fikcja.

Może się ktoś wybiera? Chciałbym zweryfikować swoje umiejętności kierowcy
(oczywiście klasa1)

[ wiadomość edytowana przez: nodajspokoj dnia 2005-09-28 21:35:47 ]

ze tak zapytam dlka zreszonych w obojetnie jakim klubie??
bo jak mistrzem włocławka może zostac tylko zawodnik AW to mam watpliwości.
kiedy następna eliminacja po tej niedzieli jest

bo nam regularnie wyrzucająkjs i minimaxy a ja bym juz w ostateczności sie pokrecił

- co do zniżki to obojętnie jaki klub, wystarczy że kierowca jest zrzeszony, pilot nie musi być.

To się niby odbywa co miesiąc w ostatni weekend każdego miesiąca, ale jak widać różnie bywa.

Cytat:
2005-09-28 22:55:49, nodajspokoj pisze:
- co do zniżki to obojętnie jaki klub, wystarczy że kierowca jest zrzeszony, pilot nie musi być. To się niby odbywa co miesiąc w ostatni weekend każdego miesiąca, ale jak widać różnie bywa.

pilot musi być?? ile srednio jest odcinków??
zakreconetrasy daja??
czy placyki gdzie na 1 sie zasuwa??
da sie tam 2 do końca dociagnąc taki srednio zrobionym silnikiem??
znaczy tylko na 1,2 sie krecicie tak??

pilot wymagany, ale proby nie sa skomplikowane, takie raczej nie wymagajace, jakis slalom, osemka, nawrot...
Ja tam bylem 3x, za kazdym razem byly 3 proby z pacholkami w roznych konfiguracjach, 2x terenem zabawy byl parking, ostatnio byla zajezdnia dla autobusow. Slupki porozstawiane szeroko, ale IV nie wrzucilem ani razu, na prostych czesto III bieg ale raczej w nizszym niz wyzszym zakresie obrotow (silnika wyżyłowanego nie mam, mysle ze mam gdzie 34 KM - nie hamowane).

Asfalt jak kazdy ( chyba ze mysle o zlym miejscu bo ja sie nie krece po rejonach bylych jednostek wojskowych )....powiedz o ktorej bedziesz to moze wsiade w Borewicza i podjade. W ogole kazdy kto ma zamiar podjechac niech mi da mesydża chetnie sie spotkam ( oczywiscie ja startowac nie bede bo autko mam do wozenia dupy a nie do scigania )

[ wiadomość edytowana przez: Lisu dnia 2005-09-29 20:08:37 ]

Ja w weekend mam zjazd w szkole wiec jak bede miał jakas dłuzsza przerwe to napewno sie tam pojawie w koncu z chmielnej daleko nie mam

ja tam nigdy trojki nie zaczepilem tylko na dwojce na odcieciu szedlem ale ja skrecac nie umiem i ogolnie to 1/4 mnie najbardziej kreci wg wstepnych ustalen pojawie sie jako kierowca w jednym timie i jako pilot w drugim timie bo czasowo da sie tak zgrac

E no to na luzaku widzimy sie na miejscu. Jak cos to privujcie mi Wasze nr tel to jakos sie tam odnajdziemy

Lisu mam nr do Ciebie damy rade

To Ty tez bedziesz ?? Łolaboga

mnie jednak nie bedzie... Mam przerwe dopiero o 13:00 i to taka 30min...

Cytat:
2005-09-30 09:29:40, evilone pisze:
ja tam nigdy trojki nie zaczepilem tylko na dwojce na odcieciu szedlem ale ja skrecac nie umiem i ogolnie to 1/4 mnie najbardziej kreci wg wstepnych ustalen pojawie sie jako kierowca w jednym timie i jako pilot w drugim timie bo czasowo da sie tak zgrac

ty lepiej gosciu rozrusznik odeslij

rotorowy?

yo wszystkim może fotke ??

O Evil w jego czarnej madaface z pekajacymi gumami

a jak mu poszło tak w ogole?? Co znow zyebał

Poszlo calkiem niezle zwazywszy na uwage ze nie umie jezdzic Zajal najlepsze dla sportowca miejsce

4?

mam jeszcze sfilmowany chyba drugi przejazd czarnego padła (18MB) ktoś chętny na zasponsorowanie serwera??

[ wiadomość edytowana przez: k696 dnia 2005-10-02 19:52:06 ]