"Najlepsza Wyższa Uczelnia " w Stalowej Woli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ello co polecacie dla takiego nieroba jak ja.
Wieczorowe - gdzie polecacie - gdzie najłatwiej zdać na nastepny rok - na jakim profilu najmniej sie uczycie.

Mysle póki co o WSE pod wiaduktem - budowlanka...Tam gdzie leser MINIO sie łuczy - co wy polecacie ????
Koniecznie stalowa wola i przydałoby sie zeby nei przywiazywali wagi zbytniodo listy obecnosci .....

Cytat:
Mysle póki co o WSE pod wiaduktem - budowlanka...Tam gdzie leser MINIO sie łuczy

Hmm to tam gdzie ja...
Cytat:
Koniecznie stalowa wola i przydałoby sie zeby nei przywiazywali wagi zbytniodo listy obecnosci .....

Zjazd raz na 2 tyg. A co do obecnosci wystarczy ze ktos za ciebie krzynie albo sie wpisze i luzzik.
Cytat:
Wieczorowe - gdzie polecacie - gdzie najłatwiej zdać na nastepny rok - na jakim profilu najmniej sie uczycie.

Cholera, nastepny prymus bedzie...

jasne ze wse
ja prawie na wykladach nie bylem a ocenki mam lepsze niz prymusik draco
ale wiesz zalezy jak kto koluje
ogolnie jest spoko polecam wszystkim tym ktorzy nie chca sie nauczyc a zdac!!!!

No i tak myslalem.
Wiec panowie bedzie nowy Kot

Kurde czuczu co ty?? Uczyc ci sie juz nie chce

Po głebszym zastanowieni ustwierdzilem ze leser jestem po elektryku.
A ze nie ejstem tak ambitny jak TOMEQ to wybieram pod budowlanka wspaniała uczelnie.

No ja tez odwiedze tamto miejsce jak wroce Bo mam dosc krakowa. Jak mnie przyjma na 2gi rok na infe to sie przepisuje
Pozdro.

Czu nie trza byc ambitnym zeby byc tam gdzie Tomeq, trza sie tylko uczyc . Ja raczej w stalowej ci nic nie polece, bo nie wiem nic o tych szkolach. Szkoda tylko ze nie poznasz co to zycie samemu, picie w grupie psycholi i brak brakow . Czemu koniecznie w stalowej?? Tylko sie pytam, nie zebym mial cos przeciwko temu .

Nie bedziesz wiedzial co to zycie studenckie mieszkanie na akademiku czy w mieszkaniu własnym z grupa pijaków ktorzy chleja jak chlory no to jest zycie

Polecam WSE Super Szkoła Jestem na III roku A chodze tylko na egzaminy i poprawki Totalna Olewka Wszystkiego Polecam Jak ide na egzamin to niewim jak wygląda wykładowca i jaki przedmiot uczy a jakoś zaliczam. To Jest Super Szkoła

Czu jedna kwestia to przeleciec 5 lat z palcem z pupie, a druga to pozniej znalezc prace. Miedzy innymi na przyklad mnie wygnalo tak daleko no i niestety raczej do stalowej nie wroce. A moze i z Polski wyjade. Niestety takie czasy, zeby zyc spokojnie i zeby nic nie brakowalo to trzeba wczesniej wydusic z siebie 300% normy (cos tu chyba socjalizmem zawialo ).

I czucz nie poznasz wykladowcow ktorzy usuneli punkty ujemne bo ludzie sie burzyli i zamiast tego teraz uznaje ze czesc egzaminu jest strzelana i odejmuje ci punkty za to ze strzelales

Albo wspanialomyslnego wyukladowce ktory daje dodatkowo 15 sekund na zadanie przedluzajac z 30 s na 45 s. Co z tego ze zadanko robi sie 5-10 minut.

Cytat:
Polecam WSE Super Szkoła Jestem na III roku A chodze tylko na egzaminy i poprawki Totalna Olewka Wszystkiego Polecam Jak ide na egzamin to niewim jak wygląda wykładowca i jaki przedmiot uczy a jakoś zaliczam. To Jest Super Szkoła

Fakt jechac na 3,0 to nie sztuka. Wkoncu sie placi za szkole a dojnej krowy niema co wywalac. Ale zeby miec juz wiecej to jednak trzeba sie przylozyc, wbrew pozorom mozna sie duzo nauczyc a za ladna srednia mozna dostac stypendium. No ale wkoncu kto jak chce tak ma. Co prawda wtym roku bardziej sie wzieli za tepienie zeby te srednie juz tak wysokie nie byly.

Oczywiscie ja chcem eic stypendium dzieki srendiej b. wysokiej ...... .. ok to tyle poki co jestem zdecydowany a jak z przyjeciem do szkoly ... konkurs swiadectw ??$$

Czuczu jak zdam maturke to tez sie tam wybieram wkoncu moja siostrzyczka pracuje w dziekanacie WSE

Ja rowniez polecam WSE (sama tam chodze)
Z obecnosciami to jest tak jak pisal DRACO,no chyba,ze sa male wyjatki,ale poza tym jest naprawde SPOKO.Ja osobiscie do zadnej innej szkoly bym juz nie poszla jesli bym miala znowu wybierac.
A jesli chodzi o przyjecie do szkoly to wystarczy,ze masz swiadectwo ukonczenia szkoly i zdana mature

CZU i reszta spoko ludziskow

Jak chcecie isc do szkoly gdzie trzeba sie ostro uczyc, zaiwaniac i etc. to polecam uczelnie panstwowe, o dobrej renomie gdzie dostac sie jest trudno a utrzymac jeszcze bardziej.

A jesli chcesz chodzic do szkolki na luzikun do egzaminow podchopdzic bez stresu, zdawac i zaliczac wszystko to polecam WSE.

NAPALONY - ktora to twoja siostra?????

Minio jak cos ci trzeba to mow , tam jest taka jedna na krotko scieta dziewczyna o imieniu Marzena P.,

Czu, mała rada z serii "Jak na Świętego Hieronima śnieg jest lub go nima, to na Świętego Konrada śnieg pada lub nie pada".

Co wybierzesz to będzie. Po dobrych studiach możesz tak samo długo szukać pracy jak po słabszych. Wszystko to zbieg okoliczności i Twoja osobowość.

Ważne jest jednak żeby ytroszkę temu pomóc:
- jakie miasto wybierzesz
- czy masz kasę na prywatne lub dzienne
- czy chcesz się uczyć, czy tylko opierdalać (szkoda wogóle kasy).
- jak wybierzesz jakiś kierunek to dobrze żeby Cię interesował i był przyszłościowy, bo praca jako kelner po studiach to troszkę dziwne.

T.

uczelnia powinna byc nie za lekka i nie za ciezka, WSE to jest jakas kupa wielka jak mozna sobie na wyklady nie chodzic, bez sensu jest takie studiowanie "na niby".