Jazda po warszawie w czasie swieta zmarlych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie moze mapke jakie ulice sa zamkniete w warszawie? Slyszalem ze dojazd z Brodna na Prage jest troszke utrudniony. Zamkniete sa Odrowaza i Wincentego... Szukalem jakiejs mapki Warszawy, ale oczywiscie znalezc nie moglem...

dobra rada:
- zostawic samochód i przesiąść się w tramwaj lub autobus...

No zajebista rada - jak ktoś się pyta jakie ulice są zamknięte, to chyba nie oczekuje takich porad .

Nie wiem jak jest w większości Wawy, bo na szczęście nie muszę tam jeździć. Wiem tylko że na Bródnie zamknięte są:
- Odrowąża od Budowlanej do ronda Żaby
- Budowlana (chyba cała)
- Św. Wincentego w okolicach wejścia na cmentarz...

bo se kurwa handlarze muszą pohandlować na ulicy - jakby w pipu nie było miejsca na chodnikach i pod murem cmentarza...

Z ronda Starzyńskiego nie zjedziemy w ul.Starzyńskiego.

Z innych ciekawostek - dziś ok. godziny 14.00 Radzymińska od Tesco do Łodygowej przykorkowana praktycznie na całej długości Najlepsi już niemalże na wysokości Tesco ustawili się na lewy pas, żeby potem skręcić przy McDonaldzie Trzeba poprostu wziąć nerwosolek na wypadek jakiegoś niezapowiedzianego koreczka, KJM....

Ps. Nie wiem czy zauważyliście, ale na drogi wyjechały setki wapna. Dzisiaj 2x byłem zmuszony hamować ekstremalnie....

Cytat:
2005-10-31 20:41:52, Makaveli pisze:
(...) Ps. Nie wiem czy zauważyliście, ale na drogi wyjechały setki wapna. Dzisiaj 2x byłem zmuszony hamować ekstremalnie....

Za to lubię najbardziej to święto - że na drogi wyjeżdżają pierwsi właściciele swych idealnie utrzymanych maszyn sprzed lat
Czasem jest na co popatrzeć.

Cytat:
Czasem jest na co popatrzeć.

czasem jest sie na co powk****iac ale damy rade
Na szczescie mieszkam w 50tysiecznym miescie.

ja jak jechałem w sobote do szkoły to nie było na co się patrzeć, bo niedzielni albo jechali w wypucowanych tico/uno albo już cos w rodzaju GolfIV/Tojka corolla VIII

Dzisiaj moje hamulce sprawdził pan w Polonezie Plusie oraz z nowej Corolli. Spisały się rewelacyjnie, nowe tarcze brembo i klocki textara dały radę

Powiem wam że nawet mnie nie poniosło, bo to.... poprostu żałosne jak oni jeżdżą. Trzeba uważać i tyle... Standart...

zamknięta ulica korkowa na wysokości cmętarza - dojazd do wesołej z Wawy tylko przez Rembertów lub też Trakt. Zamknięta również ulica przy cmętarzu na Nowym Remertowie.