WIDZIANY!!! Tylko kto? W** 876*

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widziałem!!! Widziałem pierwsze espero z naklejka klubowa!!! Zastanawiałem sie kiedy nastąpi ten moment, i oto dzis mnie dopadło, na grochowie Pozdrowienia dla klubowicza.... tylko własnie dla kogo?? nr rejestracyjny jak wyzej - mam nadzieje ze klubowicz sie nie obrazi za numery blach...

a jaki kolor ??

Hmmm, ciemno szary??? Taki jak ma kolega Lotuss "Tu byl link, ale nie dziala" - wejdzcie do galerii klubowej....

[ wiadomość edytowana przez: Krawat dnia 2003-03-31 19:16:52 ]

A ilu z Was ma juz naklejki, bo chyba na pogode juz nie ma sie co uskarzać.

To nie ja!!!!!!!!! bo jeszcze nie nakleiłem! he he he...

Pozdrawiam
Maniuta

no coz..to ja bylem) miedzy 12 a 13 jechalem na mycielskiego do skarbowki..zeby rozwiac watpliwosci to powiedz czy naklejke widziales na pasie odblaskowym blendy czy na tym czarnym ponizej? jesli to pierwsze to ja no zreszta tylko ja mam takie numery chyba pozdrawiam

Hehehe, no to zesmy sie mineli w skarbowym bo ja tyz do urzedu stales w kolejce??? Moze mnie widziales ?? A naklejka na blendzie oczywiscie. Jak wracales do samochodu, to stalem 3 - 4 samochody wczesniej, (granatowa esperyna), jesli zwrociles uwage.

p.s. Jak masz okreslony kolor nadwozia w dowodzie? bo kolor... hmm... ciezki do okreslenia, ale ladny jak dla mnie
p.s2 A co to sie w drzwi stalo??

hehe drzwi to seicento na lazienkowskiej..kolor to 81 cos tam..i chetnie zamienie sie na granatowy)) a w skarbowym nie stalem w kolejce bo ja nie z pitem

Znaczy sie "zielono-mosiezny metalik" tak? To taki jak moj Nie jest taki zly, chociaz przeszkadza mi w nim ta domieszka zieleni

Nie, Nie QLogic !!!
Qbaj ma zupełnie inny kolor !!!
W końcu widziałem na własne oczy Twojego i jego Esperaka i wiem że się kolorem diametralnie różnią...

Ja tam juz nie pamietam kodu lakieru, ale ... mam gdzies wpisane, ze moj kolor to ciemny grafit, co odpowiadalo by kodowi 81U. Czy byly różne odcienie "ciemnego grafitu", czy jak widziales ostatnio moj samochod to byl "troche" brudny i nie poznales lakieru? Jest tez jeszcze jedna mozliwosc, ze ktos nieprawidlowo mi wpisal, ze mam ciemny grafit, kiedy mam zielono-mosiezny metalik. Ehhh, nie wiem...