MotoNews.pl
12[126bis]ostatni egzemplarz OBRu? (121141/53) - PT

[126bis]ostatni egzemplarz OBRu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, postanowiłem sie ze sie dzis podziele z wami czyms co próbowałem przygotować jako materiał na stronke f&f... mianowicie dotarłem do osoby która jeszcze pod koniec lat 90 startowała bisem który podobno wyszedł z pod rąk OBRu.. niestety od jakiegoś czasu kontakt sie urwał i nie mam dalszych informacji.. podobno bis nadal istnieje tylko stoi w garazu z powodu braku finansówna dalsze starty. Zna może ktoś ten pojazd? ze szczegółów nie wiele wiem.. ale mam pare fotek które przesłał mi własciciel za co mu z góry bardzo dziękuje. Zapraszałem Go na forum ale jak widać nie skorzystał

Próbowałem dotrzec do zdjęć silnika/układu wydechowego/zawieszenia i wraz z opisem miałem je dostać ale nietety nie doczekałem sie jeszcze w każdym razie dośc ciekawy temat jak dla mnie Pozdrawiam, Maciek

No właśnie o tym aucie mówiłem. Mam telefon do Jacka Grzybowskiego, spróbuję go złapać. Znamy się od kilku ładnych lat, a ścigaliśmy się razem w RallyCrosie. Bis jest naprawdę oki. I co najważniejsze to orginał.

Cześc Gregor, kombinuj w takim razie jakieś fotky i dane, moze dałoby sie fjurius ekipke wysłać z delegacją do garażu w którym stoi ??

widac fotki tak jakby z RC. jakim cudem on startował z maluchami skoro klasa 1 jest markową 126p 652 pojemność
wyglądem szału nie robi. a jak to pomyka????

To nie ma wyglądać tylko jechać . Może to 650-ka w budzie BIS'a?

Już o tym Bisie topic był :
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=55506&c=0&f=25

Jezdzil nim ostatni fabryczny kierowiec fsm Krzysztof koczur. Ma 50 kucy, skrzynię na prostych zebach z krótkimi 2,3 i 4. Jezdzil w rallycrosie.

Witam

Ciekawe czy wiecie co jest w tym "kokonie".

>>> niespodzianka<<<

Jak bede miał chwile to dam więcej

Pat

Ja widze w kokonie na bank sylwetke malucha, ale może to bis? tego niestety nie potrafie juz stwierdzić.

Cytat:
2005-10-31 13:56:47, Pat pisze:
Witam Ciekawe czy wiecie co jest w tym "kokonie". >>> niespodzianka<<< Jak bede miał chwile to dam więcej Pat

eee tam maluch...mi to przypomina stare pianino albo jakas maszyne smieszna co bambryuzywaja do czegos...niewykluczam tyniej czesci jakiegos auta(maluch to niejest wg.mnie)nawet na cale auto to mi niewyglada....

Nikt nic więcej nie wie na temat tego Bisa ??