[OT] Konkurencja Maybacha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla mnie kosmos:

-KLIK-

Jak dla mnie Maybach nie ma startu - wyjebany furex .
A temat ofcoz na HP .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-11-02 21:46:58 ]

w pytę ale, no właśnie ale: auto typowo dla amerykanów, niewprawne oko widzi zwykłego forda expedition na chromowanych felgach, ciemnych szybach i z inna atrapą. auto jakich wiele w USA, za to maybach - nie ma osoby która się za nim na ulicy nie obejży: i o to w Ameryce chodzi, żeby ludzie widzieli że masz, po to kupują maybacha!!

ale auto w pytę mogli by mnie takim wozić

konkurencją dla maybacha jest MAINBLACHA;]
to jest dopiero konkret ekipa

a ja bym wolal to 100 razy niz maybacha

a tak wogole to wiedzialem ze cos nie tak ztjunowalem w moim kancie: mam tylko 21 calowy ekran

to jest mobilny salon dentystyczny?

Cytat:
2005-11-02 23:23:01, schwepes pisze:
to jest mobilny salon dentystyczny?

... ginekologiczny raczej....

dla mnie to murzyństwo

Cytat:
2005-11-02 21:49:00, owz pisze:
niewprawne oko widzi zwykłego forda expedition

Excursion

bardzo bezpieczne przy najechaniu na niego z tył....
za takie pieniądze kupilbym kulka fajnych zabawek...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ale wszystkie złotowłose rozgarnięte inaczej są moje - fura ma potencjał no i miejsce na harce

syf

porownywanie tego czegos do maybacha to dla mnie troche nieporozumienie, maybach do razu stal sie jezdzaca legenda...a to cos raczej wyglada jak eksperyment...nawet nie koniecznie udany...
to tak jak porownywac mercedesa ML z kia sportage, albo Passata z Nubira czy tez malucha z rowerem , niby wszystko podobne ale jednak rozne

Dla mnie lipa. Maybach ma swój styl, a to typowe amerykańskie bezguście.

powinni go jeszcze oddac na ostatnie szlify do west coast customs

expedition!!

nazwany przez Beckera Excursion

I właśnie dlatego Majbach mi się nie podoba - fura zrobiona i kupowana dla lansu, po to żeby się ludzie oglądali. A taki Fordzik to i większy i wjedzie tam gdzie Mej nawet nie da rady spojrzeć no i chichociemny w miare. Chociaż w PL to zwykły Expedition tak wystylizowany zwracałby uwage ale nie tak jak Majbach...

Race ale takie auta służą do lansu. czy maybach czy ten expedition. Chcesz cichociemne to se do poldka naładuj skórę, plazmy itp i przyciemnij szyby

Tak średnio lansiarsko mi to wygląda - duża amerykańska trenówka z zewnątrz:

Szczególnie w porównaniu z czymś takim:

no to popatrz czym czarnuchy się wożą: Escalade, H2, Expedition właśnie i wszelkie jego klony + maybachy, rollse itp wiesz Expedition na 24" felgach sygnowanych przez West Coast Choppers (np wysadzanych pozłacanymi łuskami z Magnum) to jest lans